Η Βίκυ Σταυροπούλου κρίνει την απόφαση της κόρης της, Δανάης να βρεθεί στην παρουσίαση

Η Βίκυ Σταυροπούλου κρίνει την απόφαση της κόρης της, Δανάης να βρεθεί στην παρουσίαση

Όσα είπε για το επόμενο βήμα της Δανάης Μπάρκα στο Mega.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την Ελένη Βουλγαράκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του J2US, την Επίδαυρο αλλά και την επιλογή της κόρης της να παρουσιάσει εκπομπή στο Mega τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Δανάης Μπάρκα και δη πρώτο της τηλεοπτικό, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι η Δανάη είναι ένα λαμπερό και ταλαντούχο πλάσμα. Αυτό το απέδειξε στο θέατρο, γιατί η Δανάη είναι ηθοποιός».

«Αυτό που τώρα πάει να κάνει είναι τολμηρό και θέλει τόλμη και θάρρος. Φυσικά και έχει αγωνία» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Βίκυ Σταυροπούλου για την κόρη της, Δανάη. «Εγώ της εύχομαι τα καλύτερα γιατί είναι ωραίο να τολμάμε. Δεν την έχω προετοιμάσει για τα όποια αρνητικά σχόλια γιατί πως να προετοιμαστεί για αυτό. Αυτό θα συμβεί έτσι και αλλιώς. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς. Είναι ελεύθερη αγορά. Θα τα αντιμετωπίσει αυτά είτε κάνει κάτι είτε όχι. Είμαι όμως σίγουρη ότι θα αντιδράσει όπως και γω. Θα έχει στοχοπροσήλωση σε αυτό που έχει να κάνει γιατί αυτοί που είναι να πουν το κακό, θα το πουν είτε είσαι τέλειος είτε δεν είσαι. Οπότε δεν αναλώνεις την ενέργεια σου σε αυτούς, αλλά στη δουλειά και τον κόσμο που ελπίζω να την υποδεχτεί με την ίδια αγάπη που το βλέπει και αυτή.

«Θα έχουμε ακόμα καλύτερη διάθεση του χρόνου στο J2US, είναι μια εξαιρετική παραγωγή και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Βίκυ Σταυροπούλου.

Μια ακόμη τρυφερή πλευρά της ηθοποιού για την αγαπημένη της κόρη…

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα