Συγκλονίζει ο γιος του 52χρονου που πέθανε από κορονοϊό

Συγκλονίζει ο γιος του 52χρονου που πέθανε από κορονοϊό

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις, αφού πέρα από άτομα ηλικιωμένα και ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, έχουν χάσει τη ζωή τους και νέοι άνθρωποι χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο και ο Νίκος Σπανός, ο 52χρονος που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 3/4 νικημένος από τον κορονοϊό.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» αποκάλυψε ότι πριν από 15 ημέρες ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε παρουσιάσει συμπτώματα, όπως πυρετό, βήχα, εξάντληση, όμως μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα η κατάσταση του επιδεινώθηκε και έτσι μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλεύτηκε για δώδεκα ημέρες. Δυστυχώς, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε χθες το μεσημέρι.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Πόπη Παπαδοπούλου, επικοινώνησε με τον 25χρονο γιο του άτυχου άνδρα και εκείνος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο τόσο για το χαμό του πατέρα του όσο και για τη δική του μάχη με τον κορονοϊό. «Είμαι καλύτερα εγώ. Αλλά δεν ξέρετε… είναι ψυχολογικό το θέμα τώρα. Πολύ δύσκολα. Ο πατέρας μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και έφυγε… τον πήρε ο ιός.

Τον πήρε. Δυστυχώς ο κορονοϊός, αυτό δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος, χτυπάει και ανθρώπους που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα, όπως και εμένα. Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι μέσα άλλες πόσες… Μιάμιση εβδομάδα μέσα στο νοσοκομείο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να βγαίνει έξω. Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει ο κόσμος να το δει παραπάνω.»

Δες το βίντεο με την εξομολόγησή του:

Ο 25χρονος γιος του Νίκου Σπανού παρακινεί τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα