Κώστας Βουτσάς: Το ιδιόχειρο σημείωμά του που ήρθε στο φως λίγες ώρες αφότου έφυγε από τη ζωή

Κώστας Βουτσάς: Το ιδιόχειρο σημείωμά του που ήρθε στο φως λίγες ώρες αφότου έφυγε από τη ζωή

Έφυγε σε ηλικία 88 ετών ο μεγάλος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, με την Ελλάδα να θρηνεί την απώλεια  του "αιώνια έφηβου". 

Οι "Θεατρικές Σκηνές" αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό. Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονιζόταν ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Κώστα Βουτσα και μία φωτογραφία από την τελευταία συνεργασία τους, στην παράσταση "Χτυποκάρδια στο θρανίο" .

"Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως μας έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση κατά την περίοδο της συνεργασίας μας "Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε…". Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά" , έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα που την συνόδευε.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση «Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε..» καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά. #rip #oneofthegreatest #kostasvoutsas #greekcinema #greektheatre #restinpeace #legend #greekactors

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theatrikes Skines (@theatrikesskines) στις26 Φεβ, 2020 στις 1:00 πμ PST

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα