Δημήτρης Σκαρμούτσος για MasterChef: Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να μη συνεχίσω

Δημήτρης Σκαρμούτσος για MasterChef: Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να μη συνεχίσω

Για το MasterChef απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πιστεύεις ότι MasterChef βοηθάει τη μαγειρική, ή απλά οι τηλεθεατές μένουν στο ριάλιτι;

Όποια εκπομπή δείχνει συνταγές βοηθάει τη μαγειρική. Σίγουρα, όλα τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το ριάλιτι δεν βοηθάνε, αλλά είναι μέσα στο πακέτο.

Όταν ήσουν στο MasterChef του Star υπήρξαν στιγμές που ένιωσες άβολα, γιατί αισθάνθηκες ότι το ριάλιτι ξεπερνάει το κομμάτι της μαγειρικής;

Έχω λάβει μέρος σε τρία MasterChef στο Mega, όπου δεν υπήρχε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι. Ήταν ένας διαγωνισμός μαγειρικής, που πήγαινε μάλιστα και πολύ καλά σε τηλεθέαση, γιατί αυτές ήταν οι οδηγίες που μας είχαν δώσει από το κανάλι και από την εταιρία παραγωγής του εξωτερικού που παραχώρησε τα δικαιώματα. Και στο πρώτο MasterChef του Star απουσίαζε εντελώς το ριάλιτι στοιχείο.

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει αν είναι καλό ή κακό σε ένα παιχνίδι να υπάρχει το στοιχείο του ριάλιτι. Απλά, εγώ δεν μπορούσα να το στηρίξω. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να μη συνεχίσω. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση, ούτε την κυνήγησα ποτέ! Τυχαία βρέθηκα και τυχαία παραμένω. Για εμένα είναι σημαντικό που στα 50 μου έχω τέσσερα εστιατόρια και μία μεγάλη εταιρεία catering. Η τηλεόραση δεν είναι τόσο σημαντική.

Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι ήταν δική σου απόφαση να μην είσαι στα επόμενα MasterChef και όχι του Star.

Η απόφαση ήταν καθαρά δική μου. Τους έπιασα και τους είπα ότι δεν μπορώ να εξυπηρετήσω αυτό το concept, ούτε μπορώ να αλλάξω χαρακτήρα. Αν έσκυβα το κεφάλι και έλεγα «θα κάνω ότι μου πείτε», θα παρέμενα.

Ποιον από τους τρεις κριτές του MasterChef παραδέχεσαι;

Όλους τους παραδέχομαι. Και όλοι έχουν τα καλά και τα κακά τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα