Ήταν τρομακτική: H Κέιτ μίλησε για τη φωτογράφηση αμέσως μετά τη γέννα

Η Κέιτ Μίντλετον, μίλησε γιατην εμπειρία της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας στην πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ίδια σχολίασε για πρώτη φορά για την εμπειρία της να παρουσιάζει τα νεογέννητα παιδιά της στον κόσμο, έξω από το Lindo Wing στο νοσοκομείο St. Mary's στο Λονδίνο χαρακτηρίζοντάς την «ελαφρώς τρομακτική» ιδιαίτερα την πρώτη φορά.

 «Δεν θα σας πω ψέμματα» είπε, γελώντας. "Όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί και τόσο ο Γουίλιαμ όσο και εγώ ήμασταν απόλυτα συνειδητοποιημένοι ότι αυτό ήταν κάτι για το οποίο όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη που μας έδειξε το κοινό", είπε. 

Και πρόσθεσε ότι "για μας το να είμαστε σε θέση να μοιραστούμε αυτή τη χαρά και την εκτίμησή του κοινού ήταν πραγματικά σημαντικό ".

Θυμίζουμε ότι μετά από κάθε βασιλική γέννηση, πλήθος φαν και ΜΜΕ από όλο τον κόσμο περιμένουν έξω από το Lindo Wing για να δουν το νεότερο μέλος της οικογένειας και τους υπερήφανους γονείς του.

Ωστόσο, η Δούκισσα, η οποία δεν συνηθίζει να εκφράζει τα συναισθήματά της, παραδέχτηκε ότι η φωτογράφηση τύπου έξω από το νοσοκομείο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, του Πρίγκιπα Τζορτζ. 

"Ήταν σε συνδυασμό με ένα νεογέννητο μωρό και άπειρους γονείς που ήταν αβέβαιοι για το τι έκαναν, έτσι υπήρχαν όλα τα συναισθήματα".

Θυμίζουμε ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν ακολούθησε αυτή την παράδοση, δείχνοντας εξαρχής ότι δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με τους κανόνες και τις συνήθειες της βασιλικής οικογένειας, απογοητεύοντας τους φαν που περίμεναν εναγωνίως για αυτή τη στιγμή. 

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα