Πώς κατάφερε η Adele να χάσει 45 κιλά. Η πρώην trainer της αποκαλύπτει τη «θαυματουργή» δίαιτα

Πώς κατάφερε η Adele να χάσει 45 κιλά. Η πρώην trainer της αποκαλύπτει τη «θαυματουργή» δίαιτα

Πριν από λίγους μήνες η Adele ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες που την εμφάνιζαν με εντελώς νέα, αδυνατισμένη σιλουέτα. Λέγεται ότι έχασε 45 κιλά αλλά ακόμα και αν αυτή η φήμη δεν ευσταθεί, η μεταμόρφωσή της είναι εντυπωσιακή. Πρόσφατα η πρώην trainer της, Camila Goodis, αποκάλυψε τη δίαιτα στην οποία αποδίδει «σε ποσοστό 90%» τη θεαματική απώλεια βάρους της ερμηνεύτριας.

Η Goodis, μιλώντας στη Sun, είπε ότι στην Adele δεν αρέσει ιδιαίτερα η άσκηση, έτσι εστίασε τις προσπάθειές της στη διατροφή. Όπως ανέφερε μια ανώνυμη πηγή στο People: «Η Adele έφτασε σε σημείο να μη νιώθει ωραία. Ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι, γιατί ήθελε να γίνει η πιο υγιής μαμά που θα μπορούσε».

Το πλάνο απώλεια βάρους που ακολούθησε περιλάμβανε πιλάτες, προπόνηση με βαράκια, καθόλου ζάχαρη και την περίφημη δίαιτα Sirtfood. Η τελευταία εστιάζει σε φυτικές τροφές όπως το κέιλ και το φαγόπυρο, που βοηθούν στην καταστολή της όρεξης.

Οι δημιουργοί της δίαιτας Sirtfood υποστηρίζουν ότι οδηγεί σε γρήγορη απώλεια βάρους ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη μυϊκή μάζα και προστατεύει από χρόνιες ασθένειες. Οι ακόλουθοί της περνούν από δύο φάσεις -στη διάρκεια των οποίων καταναλώνουν συγκεκριμένες τροφές – και μετά αρχίζουν να εμπλουτίζουν το μενού τους με περισσότερες συνταγές. Ωστόσο, κάποιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα που έχει μια ολιγοθερμιδική δίαιτα (όπως η Sirtfood), αν και άμεσα, δεν διατηρούνται σε βάθος χρόνου.

Η Sun ισχυρίζεται ότι το νέο workout της Adele της έδωσε «νέα πνοή» μετά τον χωρισμό της από τον Σάιμον Κονέσκι τον Απρίλιο του 2019, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο. Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την άποψη, καθώς σε συνέντευξή της στο Daily Life έχει πει ότι η νέα σιλουέτα της ήταν αποτέλεσμα ενός «μιας καταραμένα βαρετής δίαιτας και άσκησης στο γυμναστήριο».
Πώς έχασε η Adele όλα αυτά τα κιλά, σύμφωνα με συνέντευξη της Camila Goodis:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα