Ο Ηλίας Δρούλιας συγκλονίζει: Έχασα την κοπέλα μου σε τροχαίο

Ο Ηλίας Δρούλιας συγκλονίζει: Έχασα την κοπέλα μου σε τροχαίο

Οι Droulias Brothers, κατά κόσμον Ηλίας και Κωνσταντίνος Δρούλιας, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησαν για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Τα δύο γοητευτικά αδέλφια με καταγωγή από Κρήτη και Μύκονο, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την ζωή τους και την καλλιτεχνική τους πορεία, ενώ κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχαν με την παρουσιάστρια ο Ηλίας αναφέρθηκε σε ένα μοιραίο τροχαίο, στο οποίο έχασε τη σύντροφό του.

«Έχασα την κοπέλα μου σε τροχαίο. Ήμασταν χωριστά μόνο τρεις μήνες. Ήταν ενόψει Πάσχα που θα πήγαινα διακοπές στη Μύκονο και συνέβη αυτό. Εκείνη έμενε Μύκονο. Ο θάνατος γενικά είναι άγριο πράγμα, ειδικά για κάποιον που δεν τον έχει γνωρίσει. Πάντα άκουγα για θάνατο και έλεγα «μακριά από εμάς». Όταν όμως σου τύχει, αν δεν ξέρεις τι σημαίνει θάνατος, είναι δύσκολο να το χωνέψεις. Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Περνάς από φάσεις που δεν πιστεύεις πως ο εαυτός σου γίνεται έτσι. Το θέμα είναι ποιος θα σε αντέξει, ποιος θα αντέξει να τα ακούσει όλα αυτά και να το υποστεί όλο αυτό…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα