Νένα Χρονοπούλου: Tο συγκινητικό μήνυμα 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της

Νένα Χρονοπούλου: Tο συγκινητικό μήνυμα 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της

 Ένα πολύ συγκινητικό post ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, δώδεκα χρόνια μετά το θάνατο του πρώτου συζύγου της και πατέρα του παιδιού της Γεράσιμου Μαυράκη, ο οποίος δολοφονήθηκε ανήμερα της γιορτής του στον Ταύρο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2005 και έπειτα από προσπάθειες η Νένα Χρονοπούλου μένει έγκυος. Δυστυχώς, γεννάει πρόωρα τον Χρήστο, μόλις 5 μηνών, ο οποίος καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή και μετά από 3,5 χρόνια δολοφονείται ο πατέρας του, ένα γεγονός που όπως φαίνεται δεν ξεπέρασε ποτέ.

Σήμερα, 12 χρόνια μετά γράφει: «Σαν χθες βράδυ, ξημερώματα γιορτής… Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία τους φωτογραφία μαζί…Χρηστάκος και Γεράσιμος. Σαν σήμερα, ημέρα της γιορτής του λοιπόν, ημέρα της γιορτής που δεν ξαναγιορτάσαμε ποτέ, ημέρα που μας σημάδεψε για πάντα, κάθε μέρα μας, γιατί όσοι είναι κοντά μας γνωρίζουν, πως κανένας μας δεν ξέχασε και ούτε πρόκειται να ξεχάσει. Μιλάμε για σένα λες και είσαι ανάμεσά μας και απλά δε σε βλέπουμε, όμως ξέρουμε πως μας βλέπεις εσύ, μη ρωτήσεις πως, έτσι γίνεται συνήθως όταν δε θέλεις να δεχτείς την πραγματικότητα.

Καλή αντάμωση, γιατί κάθε ημέρα που περνάει μας πάει κοντύτερα σ’ αυτούς που είναι πια στην αλήθεια, και όπως και να το δεις, είναι μία παρηγοριά».

 

Πηγή: enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα