«Χοντρή» γκάφα Κορινθίου στα καλλιστεία: Κάλεσε στην κριτική επιτροπή τη Ζωή Λάσκαρη

Παρουσιάστρια των καλλιστείων 2019 κλήθηκε να είναι η Μαρία Κορινθίου με την ηθοποιό να αποδέχεται την π΄ροταση καθώς της υποσχέθηκαν ότι επρόκειτο να είναι «οσκαρικής» αισθητικής.

Ωστόσο, το σκηνικό σχολιάστηκε «φτωχότερο» των προσδοκιών, η Μαρία Κορινθίου υπέπεσε σε… σφάλματα!

Ας δούμε, όμως τι ακριβώς συνέβη…

Στο πρώτο μέρος η Μαρία Κορινθίου μίλησε για «άρωμα γυναίκας», παρουσιάζοντας τιθς κυρίς της κριτικής επιτροπής Μαίρη Βιδάλη, Ισαβέλλα Δάρρα, Αθηνά Τρανούλη, Λίλα Πανταζή και Φρύνη Λάτου. Τότε ο Κώστας Βενετσάνος που είχε ρόλο σχολιαστή μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα που καθόταν στο θεωρείο έριξε μια ιδέα: Μήπως του χρόνου στον διαγωνισμό να είναι στην κριτική επιτροπή γυναίκες ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν κερδίσει τίτλους στα καλλιτσεία; Η Ρίκα Διαλυνά, η Κορίνα Τσοπέη…» είπε ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός.

«Η ζωή Λάσκαρη…» συμπλήρωσε με χαρά η Μαρία Κορινθίου , προκαλώντας παγωμάρα στην αίθουσα. « από τις ζωντανές, τις ζούσες λέμε» της είπε αμήχανα και σχεδόν τραυλίζοντας από το σοκ ο Βενετσάνος. Μ ετην ηθοποιό να κοιτά αποσβολωμένη, τη στιγμή που οι θεατές έκαναν γκριμάτσες γέλιου και απογοήτευσης.

Λίγο μετά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια των καλλιστείων συνέχισε τις γκάφες φωνάζοντας όλο ενθουσιασμό: Πάμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2016!» Οι θεατές τότε στις πρώτες θέσεις τη διόρθωσαν φωνάζοντας: «2019! Τα έχασες! Δεν πειράζει!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα