Δανάη Μιχαλάκη: Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες

Δανάη Μιχαλάκη: Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες

Η όμορφη και ταλαντούχα Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες προέρχεται από θεατρική οικογένεια, ενώ είναι σε σχέση με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι η κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη.

Η νεαρή ηθοποιός γενικά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και δεν επιδιώκει να απασχολεί με τίποτα άλλος πέρα από τη δουλειά της. Ωστόσο, μετά την προβολή που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή η σχέση που διατηρεί με συνάδελφό της.

Η όμορφη Δανάη είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Παπαγεωργίου, γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, ο οποίος έχει επίσης τηλεοπτική παρουσία φέτος, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Σπίτι είναι» του Alpha.

Ένα ακόμα κοινό και των δύο είναι η αγάπη τους για τη μουσική. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ο frontman των Polkar, ενώ η Δανάη Μιχαλάκη έχει σπουδάσει τραγούδι, ξέρει να παίζει μουσική και χορεύει παραδοσιακούς χορούς ενώ έχει σπουδάσει και μπαλέτο.

Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, όπου έκαναν διακοπές στην Κίμωλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πώς η Δανάη έχει αναφέρει μόνο μία φορά τον Γιώργο κάτω από ανάρτησή της στο Instagram, αποκαλύπτοντας πώς εκείνος την φωτογράφησε στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα