Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: Η κόρη του αυτοκτόνησε μετά από μάχη με τη βουλιμία

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός, αφού η κόρη του αυτοκτόνησε μετά από «μάχη» με βουλιμία! Η συνέντευξή του, ραγίζει καρδιές...

Ο ηθοποιός που σκόρπισε απλόχερα το γέλιο με τους σπαρταριστούς ρόλους του στον ελληνικό κινηματογράφο αφηγήθηκε σε παλιότερη συνέντευξή του , το χρονικό της τραγικής κατάληξης και πώς η κόρη του έγινε αυτόχειρας.

«Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από κάποια πράγματα, μένουν στη ζωή μας ανεξίτηλα. Όσα χρόνια κι αν περάσουνε, όσα έργα κι αν έχω παίξει, είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορώ να τις αποχωριστώ! Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ, δεν γίνεται».

Στην πορεία ο ίδιος τόνισε πως πλέον έχει ακουμπήσει πάνω στο 18χρονο γιο του και πως τρέμει μην τον χάσει: «Μετά από αυτό δέθηκα περισσότερο με τον γιο μου. Ακούμπησα, ίσως περισσότερο κι απ’ ό,τι έπρεπε, επάνω του. Δεν μου το λέει αυτό, αλλά το βλέπω στα μάτια του» αναφέρει μεταξύ άλλων στο περιοδικό Ciao και τον δημοσιογράφο Αλέξη Τερζή.

«Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα», είχε πει σε συνέντευξή του, ο Έλληνας ηθοποιός.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα;

Διαβάστε αναλυτικά και δειτε τον γωστό ηθοποιό στο ourlife.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα