Ηλίας Γκότσης: Τι λέει ο νικητής του φετινού Survivor για τον Ντάνο

 Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor, ο νικητής του παιχνιδιού Ηλίας Γκότσης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

O personal trainer μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, για τους έξι μήνες που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο, για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει ήδη δεχτεί, ενώ «πέταξε» και το… καρφί του στον Ντάνο.

Ο Ηλίας Γκότσης είπε πως καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε 13 κιλά, εξηγώντας πως όταν μπήκε στο παιχνίδι ζύγιζε 103 κιλά και τώρα είναι 90 με ύψος 1,97. Ανέφερε επίσης το λόγο που δε συνδέθηκε απευθείας μετά το τέλος του παιχνιδιού με το λογαριασμό του στο Instagram. Ο λόγος ήταν πως τόσους μήνες στον Άγιο Δομήνικο είχε ξεχάσει τους κωδικούς του και στη προσπάθειά του να τους θυμηθεί το μπλόκαρε.

Στη συνέντευξή του στο περιοδικό ρωτήθηκε για το πως σκοπεύει να αξιοποιήσει τη δημοσιότητα που έλαβε μέσω του παιχνιδιού και ο ίδιος απάντησε με μία “μπηχτή” για τον νικητή του περσινού Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο. «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε σαπουνόπερα», είπε ο Ηλίας Γκότσης αναφερόμενος στη συμμετοχή του Ντάνου στο σίριαλ του Alpha «Το Τατουάζ».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα