Ο Μαζωνάκης τραγούδησε με τον 16χρονο Αλέξανδρο και αποθεώθηκαν από το κοινό

Τον Γιώργο Μαζωνάκη επισκέφτηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, ο μικρός Αλέξανδρος από το Δενδροπόταμο, που με την ερμηνεία του συγκίνησε τους κριτές και το κοινό του X-Factort.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Αλέξανδρος Σαγκούρης βρέθηκε στο Stage Live, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του, του ζήτησε να ανέβει στη σκηνή, λέγοντας στον κοινό «θα φωνάξω ένα παιδί, που με εξέθεσε, γιατί με έκανε να συγκινηθώ στο Χ-Factor».

Ο κόσμος καταχειροκρότησε τον 16χρονο και υπήρχαν άτομα που το πλησίαζαν για να τον συγχαρούν και να του δώσουν λουλούδια. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, του ζήτησε να πάρει την κιθάρα και να πει το «Ψωμί της ξενιτιάς», με τον τρόπο που το ερμήνευσε και στις auditions του X-factor. Ενώ, στη συνέχεια, τραγούδησαν μαζί το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, «Ξύπνησα 5 το πρωί».

Aπό την μεριά του, ο Αλέξανδρος Σαγκούρης, ευχαρίστησε τον τραγουδιστή, που του έδωσε την δυνατότητα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Αν και πια, ο Αλέξανδρος, είναι στην ομάδα της Τάμτα στο παιχνίδι, από ότι φαίνεται ο Γιώργος Μαζωνάκης πιστεύει πολύ στον 16χρονο από το Δενδροπόταμο.

seleo

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα