The Masked Singer: Άφησε όλους άφωνους το Ποπ Κορν βγάζοντας την μάσκα

The Masked Singer: Άφησε όλους άφωνους το Ποπ Κορν βγάζοντας την μάσκα

Ακόμη ένα live του The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία καθώς ολοκληρώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στο πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Όπως συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο του φαντασμαγορικού σόου μεταμφιέσεων, έτσι και αυτή την φορά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις ενώ ο… Αμφορέας έκανε εντυπωσιακή είσοδο προκαλώντας ερωτηματικά σε κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, για μια ακόμα φορά, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης έπρεπε να εκμαιεύσουν στοιχεία από τις μάσκες που διαγωνίζονται στο The Masked Singer προκειμένου να μαντέψουν ποιοι καλλιτέχνες μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτές.

«Είμαι ένας αμφορέας που κουβαλάει αρχαιοελληνικές ρίζες και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι πως έχω πολλά χαρίσματα και δεξιότητες σε διάφορους τομείς. Δεν πιστεύω να προσπαθείτε να μαντέψετε από τώρα ποιος είμαι; Μήπως να μιλήσω με προφορά ή να σας κάνω μιμήσεις;» ομολόγησε, μέσα σε όλα, ο νεοφερμένος Αμφορέας στην πρεμιέρα του στο The Masked Singer.

Στο τέλος των εμφανίσεων το κοινό που βρισκόταν στο πλατό του The Masked Singer...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα