Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων σήμερα και η Φίνος Φιλμ τη «γιορτάζει» δημιουργώντας για ακόμη μια φορά ένα χιουμοριστικό βίντεο με ατάκες και απολαυστικές σκηνές από ελληνικές ταινίες.

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Κάτι να Καίει», «Το Δόλωμα», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Γαμπρός απ’το Λονδίνο», «Ένα Τανκς στο Κρεβάτι μου», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Φωνάζει ο Κλέφτης» και «Η Θεία από το Σικάγο».

«Γεννηθήκατε; όχι φύτρωσα», «Πόσα βγάζεις;», «Θα μας πεις τι δουλειά κάνεις;», «Ετών;», «Το άλλο όνομά σας πώς είναι;», «Tι καπνό φουμάρεις;»,«Tι ψήφισες;», «Αυτά δεν λέγονται», «Από ποιο μέρος είσαι;» «Θα πάρουμε τον αριθμό της ταυτότητας, θα τηλεφωνήσουμε στην Αθήνα και θα μάθουμε» είναι μερικές από τις ατάκες που ακούμε στο βίντεο.

 Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν προϋπόθεση για την άσκηση άλλων θεμελιωδών δικαιωμάτων, όπως της ελευθερίας του λόγου και της συνείδησης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα