Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας ξαφνιάστηκε με την κόρη της- Δεν περίμενα ότι θα παίξει θέατρο

Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας ξαφνιάστηκε με την κόρη της- Δεν περίμενα ότι θα παίξει θέατρο

Η σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν προκαλέσει κύμα συζητήσεων στις πρωινές εκπομπές.

Οι δυο παίκτες του Survivor διατηρούσαν δεσμό, ο οποίος όμως έφτασε στο τέλος του πριν μπουν στο reality του ΣΚΑΪ.

Και ενώ στην αρχή, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είδε με «καλό μάτι» την είσοδο του πρώην συντρόφου της στο Survivor, αυτό γρήγορα άλλαξε καθώς ήρθαν ξανά κοντά και φαίνεται πως πλέον ο ένας αποτελεί στήριγμα για τον άλλον στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης έκανε δώρο στην πρώην αγαπημένη του ένα μενταγιόν καρδούλα το οποίο έφτιαξε ο Αλέξης Παππάς. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το δέχθηκε με χαρά και το φόρεσε αμέσως.

Το θέμα όμως που προκλήθηκε γύρω από το συγκεκριμένο δώρο, είναι πως οι τηλεθεατές είδαν τον Σάκη να το προσφέρει στη Μαριαλένα, το βράδυ της Δευτέρας αλλά η νεαρή παίκτρια, το φορούσε στο λαιμό της και στο πάρτι της Ένωσης, στις 28 Φεβρουαρίου γεγονός που φούντωσε τις φήμες περί στημένου κόλπου της παραγωγής.

   Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου, σχολίασε το «κόλπο» αυτό που φέρεται να έκανε η παραγωγή και μεταξύ άλλων δεν έκρυψε την έκπληξη της.

   «Από τον Σάκη το περίμενα ότι θα παίξει αυτό το θέατρο. Από την κόρη μου όχι. Περιμένω να βγει και να μας τα πει» είπε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

 «Δεν ξέρω αν συνεχίζει να υπάρχει η εξωτερική σχέση της Μαριαλένας»
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διατηρεί σχέση εκτός Survivor με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Ο τραγουδιστής έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων χωρίς να το έχει προκαλέσει. Ο Πάνος Καλλίδης ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού και ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη σχέση.

«Δεν ξέρω αν συνεχίζει να υπάρχει η εξωτερική σχέση της Μαριαλένας» απάντησε ο Πάνος Καλλίδης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα