Αγγελική: Διαβάστε θα συμβεί μέχρι το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Αγγελική: Διαβάστε θα συμβεί μέχρι το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Τι θα συμβεί μέχρι το μεγάλο φινάλε της σειράς του Alpha, Αγγελική;

 Ο καταξιωμένος σεναριογράφος Παναγιώτης Ιωσηφέλης αποκαλύπτει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα το τέλος της σειράς του ALPHA, Αγγελική.

Έχουν περάσει τα εκατό πρώτα επεισόδια της Αγγελικής. Τι αίσθηση σου αφήνει εσένα η σειρά όταν τη γράφεις;
Νομίζω της αποκατάστασης της τάξης. Όσοι χαρακτήρες έχουν κακοποιηθεί και πληγωθεί εντέλει δικαιώνονται. Όλα μπαίνουν στη θέση τους. Οι ήρωες καλύπτονται από τους νόμους της ηθικής και της δικαιοσύνης.

Έχεις δημιουργήσει με λεπτομέρεια και  προσοχή τους χαρακτήρες των ηρώων, δίνοντας στον καθένα ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Ποιος ήταν ο πιο απαιτητικός, αυτός που σε δυσκόλεψε περισσότερο;
Γενικά, είναι πάντα δύσκολο το να δώσεις υπόσταση είτε σε έναν ήρωα, είτε είναι θετικός είτε αρνητικός. Αυτή που έχει τη μεγαλύτερη αντιφατικότητα ως χαρακτήρας ήταν η Αθηνά. Είναι την ίδια στιγμή μία σκληρή γυναίκα που κάνει την πάντα για τα παιδιά της, αλλά και ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται μία ασθένεια. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με έναν σκληραγωγημένο, δυνατό, αδιάλλακτο ήρωα που βρίσκεται σε μία φάση αδυναμίας. Ο χαρακτήρας της Αγγελικής είναι επίσης πολύπλοκος. Είναι μία πολύ πληγωμένη γυναίκα. Έχει ως στόχο να δουλέψει στο κτήμα γιατί επιθυμεί να κάνει τους θύτες της να πονέσουν. Δεν σκόπευε να τους σκοτώσει. Ούτως ή άλλως, το έγκλημα που έχουν διαπράξει έχει παραγραφεί. Θέλει, ωστόσο, με κάποιον τρόπο να ησυχάσει και αναζητά αυτή τη λύτρωση. Όλοι οι χαρακτήρες ταλανίζονται από αντιφάσεις, απλώς θεωρώ ότι η Αθηνά και η Αγγελική είναι οι πιο δύσκολοι. Ο Παύλος έχει χαμηλή εκτίμηση. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την συνθήκη, οπότε προκαλεί προβλήματα. Ο Νικόλας, που δεν κατάφερε να διαχειριστεί τις ενοχές του, ξεσπά στα ναρκωτικά και πλέον καλείται να ενηλικιωθεί. Στην περίπτωση του Δημήτρη υπήρχε μία γενετική παρακαταθήκη προς το έγκλημα. Ο Στέφανος μεγάλωσε ως  αφεντικό. Είναι ένας σοβαρός, καθαρός τύπος, εγκλωβισμένος στην εικόνα του. Δεν μπορεί να λειτουργήσει παρορμητικά. Νιώθει ότι σχεδόν δεν του επιτρέπεται.

Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική κι εκείνη δέχεται. Αν και αυτό το γεγονός δεν αρέσει στην υπόλοιπη οικογένεια, δεν θα αποκαλύψουν στον Στέφανο όσα γνωρίζουν για την Αγγελική. Στο τέλος οι δύο ήρωες θα παντρευτούν.
Περίπου. Γίνονται πολλά μέχρι αυτή την εξέλιξη.... Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αποκαλύψεις  μέχρι το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα