Πιο δημοφιλής η Ανθή Σαλαγκούδη και το Twitter μιλάει για στημένα στο Survivor

Πιο δημοφιλής η Ανθή Σαλαγκούδη και το Twitter μιλάει για στημένα στο Survivor

Πιο δημοφιλής παίκτρια του Survivor βγήκε η Ανθή Σαλαγκούδη και το Twitter μιλάει για στημένα στο Survivor

Σάλο στους τηλεθεατές του «Survivor 4» την Τετάρτη (20/1) προκάλεσε η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη σε δημοφιλέστερη παίκτρια της προηγούμενης εβδομάδας σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού. Η 36χρονη δημοσιογράφος θεωρείται μία από τις πιο «αργές» παίκτριες στα αγωνίσματα και η «ύποπτη» δημοφιλία της αμφισβητήθηκε σφοδρότατα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γελάνε οι κοκοφοίνικες στον Άγιο Δομίνικο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κοινού στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Πέμπτης (21/1), ενώ οι χρήστες του Twitter ανέφεραν: «Ο πρώτος διορισμός σε ριάλιτι» έγινε στο Survivor με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής η παραγωγή έλεγξε τα μηνύματα, τα οποία προήλθαν στο σύνολό τους από την γενέτειρα πόλη της Σαλαγκούδη, τη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και η ίδια η παίκτρια δεν πίστεψε την είδηση από το στόμα του Γιώργου Λιανού ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια και διασώθηκε. Το Twitter πήρε φωτιά σε βαθμό που κάποιοι σχολίασαν ότι δεν θα ξαναδούν το ριάλιτι γιατί «είναι στημένο».

Ο Αλέξης Μίχας σε ρεπορτάζ του στο «Πρωινό» ανέφερε ότι 'ενα άλλο σενάριο για τη δημοφιλία της Σαλαγκούδη είναι να έγινε μία κινητοποίηση των ανθρώπων  ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα