Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά

Νέα πρόσωπα αναμένεται να ταράξουν τη ζωή στο Διαφάνι τη φετινή σεζόν. Οι "Άγριες Μέλισσες" πρόκειται να διευρύνουν κι άλλο το καστ τους, αφού στη σειρά θα ενταχθούν κι άλλοι ηθοποιοί σε ρόλους-έκπληξη.

Αρχικά είχαμε μάθει για την είσοδο του Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος θα υποδυθεί έναν μπουζουξή που θα "διαφθείρει" τη Δρόσω και θα την οδηγήσει στην Τρούμπα.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον γνωστό ηθοποιό, Χάρη Σώζο να αποτελεί τη νέα προσθήκη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που θα παίξει ρόλο - κλειδί στην οικογένεια των Σεβαστών.

Σύμφωνα με το "Πρωινό" της Τρίτης, ο αγαπητός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Σωκράτη Θέμελη, έναν μεγαλοτραπεζίτη, ο οποίος θα ασχοληθεί με τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας αλλά και τα προβλήματα που πρόκειται να αντιμετωπίσει στα επόμενα επεισόδια.

Με τον ρόλο αυτό ο Χάρης Σώζος επιστρέφει στη μικρή οθόνη στην οποία συμμετείχε για τελευταία φορά το 2018 με το σίριαλ "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια".

Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά γνωστός στο ευρύ κοινό όταν πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά του Mega "Δις εξαμαρτείν”. Έκτοτε έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως "Το καρέ της ντάμας" και το "Θα βρεις τον δάσκαλό σου".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα