Κόκκινο Ποτάμι: Ποιο θα είναι το συγκλονιστικό τέλος στο σήριαλ

 Μία ανάσα πριν από το μεγάλο φινάλε, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, το «Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN ετοιμάζεται να καθηλώσει με το 31ο και προτελευταίο επεισόδιό του την Κυριακή στις 22.00.

Η Χρυσάνθη, με άλλους κατατρεγμένους, καταφεύγει μαζί με το παιδί της Ιφιγένειας και του Μίλτου στο μοναστήρι που είναι η Λουσίν. Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται και η Λουσίν συγκλονίζεται μόλις μαθαίνει ποιας είναι το παιδί. Την ίδια στιγμή, μέσα στην εκκλησία που είναι έγκλειστες με όλους τους άλλους , η Σοφία εξομολογείται στην Ιφιγένεια ότι δεν θα αντέξει άλλο. Λίγο μετά, ο Μουράτ και άλλοι εξαγριωμένοι Τούρκοι πετούν στουπιά με φωτιά μέσα στην εκκλησία για να τους κάψουν. Ο Χότζας τρέχει με την Ειρήνη να τους σώσει και μετά από σύγκρουση με τον Μουράτ ανοίγει την πόρτα. Οταν βγαίνουν όσοι δεν πέθαναν, η Ειρήνη βλέπει έκπληκτη τη μάνα και της αδελφή της και οι τρεις γυναίκες αγκαλιάζονται μετά από καιρό. Μόνο που η Σοφία δεν αντέχει μετά από τόσες κακουχίες και λίγο αργότερα πεθαίνει.

Παράλληλα, στο στρατόπεδο των αιχμαλώτων ο Νικολαΐδης προσπαθεί να πείσει τον Ονούρ Ασλάν ότι κινδυνεύουν να πεθάνουν όλοι από τύφο ... Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα