MEGA: Επιστρέφει αύριο 17 Φεβρουαρίου - Πρεμιέρα με αγαπημένες σειρές και εκπομπές

MEGA: Επιστρέφει αύριο 17 Φεβρουαρίου - Πρεμιέρα με αγαπημένες σειρές και εκπομπές

Το Mega επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, η συνήθεια των τηλεθεατών επιστρέφει από τις 06:00 με την “Κοινωνία Ώρα Mega” η οποία και θα ακολουθείται τόσο από νέες ζωντανές εκπομπές όσο και από αγαπημένες ελληνικές σειρές

Οι πρώτες εκπομπές του Μεγάλου Καναλιού είναι έτοιμες να κάνουν πρεμιέρα με τα τρέιλερ να βρίσκονται ήδη στον αέρα εδώ και μερικές ώρες. Η “Κοινωνία Ώρα Mega” με τους Νίκο Φιλιππίδη, Μπάγια Αντωνοπούλου, Ντίνος Σιωμόπουλο και Τζίνα Μοσχολιού. Το “Mega Mag” με τους Δάφνη Καραβοκύρη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη. Το “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στις 06:00 το πρωί, η πρώτη ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA». Ο Νίκος Φιλιππίδης, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές την ατζέντα των θεμάτων. Χρήσιμες ειδήσεις, σχόλια, καλεσμένοι στο στούντιο, συνεντεύξεις, συνδέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προτάσεις αλλά και κάποιες ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Στις 10:00 η παρέα του MEGA MAGAZINO έρχεται να δώσει με δυναμισμό αλλά και χιούμορ, όπου και όταν χρειάζεται, τη δική της ματιά σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Η Δάφνη Καραβοκύρη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Φουσκίδης θα συστηθούν τηλεοπτικά φωτίζοντας θεατές και αθέατες πλευρές όλης της επικαιρότητας.

Στις 17:20 ο Νίκος Ευαγγελάτος κινείται σε ρυθμούς LIVE NEWS και παρουσιάζει ένα πλήρες ενημερωτικό μαγκαζίνο με ταχύτητα, εναλλαγές στην εικόνα, ειδήσεις που ενδιαφέρουν και σχόλια από τους Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάση Μαυρίδη και Παναγιώτη Τζένο.

“MEGA όπως πάντα” είναι το σύνθημα της επιστροφής του σταθμού…

 

Zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα