Αγριες Μέλισσες: Η σκηνή ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη που θα αλλάξει πολλά

Αγριες Μέλισσες: Η σκηνή ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη που θα αλλάξει πολλά

Ο Άρης Καβατζίκης πήρε την κάμερα του Πρω1νού και μας ξενάγησε στους στάβλους του Δούκα Σεβαστού από τις «Άγριες Μέλισσες». Εκεί συνάντησε τον Θανάση Κουρλαμπά, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και την Μαρία Πετεβή που ετοιμάζονταν για γύρισμα και έκαναν αποκαλύψεις για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τους ήρωές τους.

Συγκεκριμένα η Πηνελόπη φοράει βέρα και αποκάλυψε πως ο γάμος της έγινε στη Λάρισα. «Ο γάμος έγινε στη Λάρισα, περάσαμε υπέροχα! Μόνο η Ασημίνα Σταμίρη ήρθε στο γάμο μας, τις άλλες δύο δεν τις καλέσαμε. Μου φέρεται πάρα πολύ καλά», ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

«Ο γάμος θα συνεχιστεί για πολλά επεισόδια… Μπορούμε να υποσχεθούμε πάρα πολλές εξελίξεις» ανέφερε από την πλευρά του ο Θανάσης Κουρλαμπάς ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι σιγά σιγά το παρελθόν του Κλεομένη θα αρχίσει να αποκαλύπτεται.

Όταν ο Άρης Καβατζίκης όμως ακολούθησε τον Γιώργο Γεροντιδάκη και την Μαρία Πετεβή στην επόμενη σκηνή τους, αυτή ήταν μέσα σε ένα στάβλο και όπως αποκάλυψαν είναι μια μεγάλη και καθοριστική σκηνή που θα αλλάξει πολλά!

 

 

faysbook

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα