Συγκλονιστική σκηνή με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες

Συγκλονιστική σκηνή με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες

 Η Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) και η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) στις Άγριες Μέλισσες, έχουν εδώ και αρκετό καιρό δύσκολες σκηνές. Το συνεχές bullying που κάνει η Μυρσίνη στην Ασημίνα, απόψε παίρνει μια ιδιαίτερη τροπή. Με έναν ευρηματικό τρόπο η κ. Σεβαστού κάνει ψυχολογικό πόλεμο στη μεσαία αδερφή Σταμίρη, έτσι ώστε να αποσπάσει μια ομολογία της για τον θάνατο του Σέργιου. Η σκηνή, όμως, εξελίσσεται διαφορετικά από το αναμενόμενο.

Δείτε το απόσπασμα, όπως έπαιξε στο Πρωινό:

Στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε επίσης:

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα