Άγριες Μέλισσες: Η Φωτεινή Βελεσιώτου λέει το τραγούδι των τίτλων, αλλά δε βλέπει τη σειρά

Καλεσμένο τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον δάσκαλο από τις «Άγριες Μέλισσες», είχε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε ετοιμάσει στον καλεσμένο του μια έκπληξη, που δεν ήταν άλλη από μία τηλεφωνική επικοινωνία με την Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η γνωστή τραγουδίστρια λέει το ομώνυμο τραγούδι στους τίτλους της σειράς, που γνωρίζει και μεγάλη επιτυχία. Όπως άλλωστε και η σειρά, που κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Δεν καθηλώνει, όμως, τους πάντες αφού η Φωτεινή Βελεσιώτου αποκάλυψε πως δεν βλέπει τις «Άγριες Μέλισσες», σκορπώντας αμηχανία στο πλατό.

«Νομίζω τις Άγριες Μέλισσες τις είδατε…» τής είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για να πάρει την αναπάντεχη απάντηση: «Δεν βλέπω τις Άγριες Μέλισσες, απλώς ξέρω ότι παίζεται το τραγούδι αυτό, στην αρχή και στο τέλος».

Τότε, ο παρουσιαστής θέλοντας λίγο να σώσει την αμήχανη κατάσταση, τη ρώτησε: «Δεν βλέπετε καθόλου τηλεόραση;». Για να πάρει την απάντηση -που έφερε και την…ανακούφιση- «Όχι, όχι… Λόγω της δουλειά μου τρέχω πολύ και δεν μπορώ να δεσμευτώ». Παραδέχτηκε, όμως, πως έχει ακούσει καλά λόγια για τη σειρά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα