Alpha: Περικοπές και απολύσεις στο κανάλι εν μέσω θέρους

Alpha: Περικοπές και απολύσεις στο κανάλι εν μέσω θέρους

ναβρασμός στο κανάλι του Alpha. Άρχισαν οι περικοπές και οι απολύσεις. Η σύμπραξη ALPHA – Βαρδινογιάννη έφερε νέα δεδομένα στη λειτουργία του καναλιού της Κάντζας…

Ήδη έχει γίνει γνωστό πθα υπάρξουν σημαντικότατες μειώσεις στα «χρυσά» συμβόλαια του σταθμού, κάτι που σίγουρα μπορεί να κατανοηθεί, καθώς μιλάμε για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως, αναφέρει το dailymedia.gr.

Αυτό που για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη ήταν η εν μία νυκτί απομάκρυνση προσωπικού του καναλιού και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι.

Τι είπαν στους υπαλλήλους

Υπάλληλοι του ALPHA ενημερώθηκαν πως λύνεται η συνεργασία τους με το κανάλι λόγω… σύμπραξης με Βαρδινογιάννη, καθώς στα θέση τους θα έρθουν άτομα από το δυναμικό του Star!

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι υπάλληλοι αυτοί είχαν ήδη δώσει τα χέρια για την επόμενη σεζόν με τους παραγωγούς των εκπομπών των οποίων αποτελούσαν κομμάτι ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, με αποτέλεσμα να βρεθούν αρχές Αυγούστου να αναζητούν νέα επαγγελματική στέγη.

Και το χειρότερο; Οι περικοπές δεν σταματούν εδώ. Το λεγόμενο «σχέδιο εξυγίανσης» συνεχίζεται με τους ιθύνοντες να μην μένουν μόνο στις περικοπές μισθών, μα και σε περικοπές θέσεων εργασίας.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο ραδιόφωνο του ALPHA το οποία μετρά ήδη πολλές απώλειες.

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα