Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα πενθήσω την αγαπημένη μου αλλά εσείς θα γελάτε!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα πενθήσω την αγαπημένη μου αλλά εσείς θα γελάτε!

Απογοήτευση προκάλεσε το γεγονός της αποχώρησης της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», οι σεναριογράφοι όμως σκοπεύουν να την εκμεταλλευτούν όσο καλύτερα μπορούν.

Τι εννοούμε; Ότι η αποχώρηση της τηλεοπτικής Μαρίνας ανοίγει έναν νέο, κωμικό κύκλο καταστάσεων στη ζωή του Ηλία που αναμένεται να χαρίσει πολύ γέλιο τόσο στους συντελεστές όσο και στους τηλεθεατής.

Το κενό αυτό κάπως έπρεπε να καλυφθεί και το χιούμορ ήταν ο καλύτερος τρόπος!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV24» παραδέχτηκε ότι το πρώτο γύρισμα χωρίς τη Δάφνη θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνον, φρόντισε ωστόσο να… καθησυχάσει τους τηλεθεατές αποκαλύπτοντας μερικά ευχάριστα μυστικά για τον 6ο κύκλο που έρχεται από Σεπτέμβρη.

«Το σίγουρο είναι ότι γίνομαι παππούς και περιμένω να δω τα καινούργια σενάρια από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο για να δω τι θα εφεύρει να με βάλει να κάνω. Απολαμβάνω κάθε επεισόδιο και είμαι προ εκπλήξεως κάθε φορά που διαβάζω το επόμενο επεισόδιο.  Φαντάζομαι θα πενθήσω τον χαμό της αγαπημένης μου αλλά κωμικά. Εγώ θα πενθώ κι εσείς… θα γελάτε», είπε στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Όσο για τη γυναίκα που θα μπει στη θέση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη; Τίποτα δε είναι ξεκάθαρο ακόμα:

«Ούτε που ξέρω αν θα είναι σύζυγος, φίλος, φίλη, αδελφή. Θα το δούμε σύντομα», είπε ο τηλεοπτικός Ηλίας!

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα