Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτές είναι οι πιθανές αντικαταστάτριες της Μαρίνας

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτές είναι οι πιθανές αντικαταστάτριες της Μαρίνας

Πέντε χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο, η Μουρμούρα στον Alpha ετοιμάζεται να μπει σε έναν εντελώς νέο κύκλο. Η 6η σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική. Μετά τη φυγή του Βλάχου και της Τριανταφυλλίδου, μετά την αλλαγή 3 ζευγαριών, φέτος θα δούμε και το δεύτερο βασικό ζευγάρι να σπάει. Η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Η «Μαρίνα» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν είχε κάτι άλλο να δώσει στον ρόλο και πως ήθελε να αναζητήσει καινούργιες προκλήσεις. Σεναριακά η σειρά θα το υποστηρίξει αυτό με το να την στείλει στο Ντουμπάι ύστερα από επαγγελματική πρόταση που της έγινε. Έτσι, αποφασίζουν να χωρίσουν χωρίς να σημαίνει ότι δεν αγαπιούνται πια. Ο Ηλίας θα πάει στον Πύργο Ηλείας για να πάρει μια απόσταση και όταν επιστρέψει μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του.

Ο ίδιος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε ότι ο Alpha του ψάχνει το ιδανικό ταίρι και πιστεύει ότι θα του το βρουν. Απ΄ό,τι φαίνεται η παραγωγή κατέληξε σε τρία πρόσωπα, ύστερα κι από τις αρνήσεις των Κατερίνα Λέχου, Ελένης Ράντου και Βίκυς Σταυροπούλου. Τρία ονόματα που δείχνουν ότι το σενάριο δεν ψάχνει κάτι συγκεκριμένο και πάνε εντελώς στα τυφλά. Ό,τι τους κατεβαίνει στο μυαλό του κάνουν πρόταση.

Μέχρι στιγμής η επικρατέστερη για να αρχίσει την δική της Μουρμούρα στον Κυριακίδη είναι η Υρώ Λούπη. Ως εναλλακτική υπάρχει η Μπέσσυ Μάλφα, ενώ παίζει και το όνομα της Παναγιώτας Βλαντή. Από τις τρεις ιδανικότερη μοιάζει η πρώτη. Από την άλλη, η Μάλφα και η Βλαντή έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που ίσως δεν τους επιτρέψουν να αντεπεξέλθουν σε γυρίσματα για σειρά με 3 επεισόδια τη βδομάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα