Wimbledon 2022: Στο 2.08 για την πρόκριση η Σάκκαρη

Wimbledon 2022: Στο 2.08 για την πρόκριση η Σάκκαρη

Wimbledon και ελληνικό ενδιαφέρον μέρα 5η, με την Μαρία Σάκκαρη να στρέφει πάνω της τους προβολείς, ψάχνοντας την πρόκριση στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά. 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά τένις για το Wimbledon και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Πέραν από τη Σάκκαρη, που αντιμετωπίζει την Τατιάνα Μαρία, στο κορτ επιστρέφει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς που τίθεται αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και φυσιολογικά δε θα δυσκολευτεί, χωρίς να υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε στοιχηματικά. Πάμε όμως να ξετυλίξουμε σταδιακά το κουβάρι της Παρασκευής στα Λονδρέζικα κορτ.

Γνώριμα λημέρια για την Σάκκαρη

Το όνομα της Τατιάνα Μαρία μόνο άγνωστο δεν είναι για την Μαρία Σάκκαρη. Οι δύο τενίστριες συναντήθηκαν πριν από λίγους μήνες στην πρεμιέρα του Australian Open, με την Ελληνίδα να βάζει δύσκολα στον εαυτό της μετρώντας 37 αβίαστα και τελικά να επικρατεί 2-0 βασιζόμενη στο σερβίς της (32/45 κερδισμένους πόντους στο πρώτο). Στο τότε παιχνίδι η Σάκκαρη δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει λύσεις στις διαδοχικές άμυνες της Γερμανίδας με το slice backhand, που έκοβε τον ρυθμό της μπάλας και έβρισκε το απαραίτητο βάθος.

Το έργο στο γρασίδι του Wimbledon δε θα έχει τεράστια διαφορά, με μοναδικό αστερίσκο την πνευματική ετοιμότητα της Σάκκαρη. Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης εμφανίστηκε πολύ πιο ήρεμη από ό,τι στο ξεκίνημα της χορτάρινης σεζόν (είχαμε αναφέρει για το «λάθος» που διόρθωσε­), σε αυτά τα δύο της παιχνίδια στο Wimbledon. Μπορεί η Τόμοβα να μη βρίσκεται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, όμως είχε την ικανότητα να διατηρεί το βάθος στις άμυνές της και να πιέζει την Ελληνίδα, η οποία δε βρήκε με σταθερότητα πρώτο σερβίς, όμως το διαχειρίστηκε άψογα κλείνοντας το παιχνίδι στα δύο σετ.

Σε αυτήν την έβδομη νίκη της στο γρασίδι η Σάκκαρη διατήρησε το πολύ υψηλό ποσοστό της στα break που πετυχαίνει. Με 4/10 break ολοκλήρωσε την αναμέτρηση του 2ου γύρου, ακριβώς δηλαδή στον μέσο όρο της για φέτος στο γρασίδι που βρίσκεται στο 39%. Από την άλλη η Τατιάνα Μαρία κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα κάκιστο 3ο σετ της Κιρστέα (17 αβίαστα) και να πετύχει μία πολύ μεγάλη πρόκριση. Όπως προείπαμε έχει τη δυνατότητα να προβληματίσει, αλλά σε καμία περίπτωση να ορίσει τη μοίρα του παιχνιδιού απέναντι στην Σάκκαρη, ειδικότερα αν επιδείξει την ίδια σταθερότητα στα χτυπήματα εδάφους. Το slice backhand μπορεί να δώσει ανάσες στη Γερμανίδα και να γεμίσει τα σετ, αλλά η λογική λέει πως η Σάκκαρη θα επικρατήσει, για αυτό επιλέγουμε τον συνδυασμό της νίκης της με το over 18.5 games σε απόδοση 2.08 μέσω του BetBuilder της Winmasters!

Πάμε με τους άσους και μία ευκαιρία στο γυναικείο ταμπλό
Σύνολο 36! Τόσοι ήταν οι άσοι που κατέγραψε ο Τζον Ίσνερ για να στεναχωρήσει άπαντες στο κεντρικό κορτ του Λονδίνου και να αποκλείσει τελικά τον Άντι Μάρεϊ. Ο Αμερικανός στο γρασίδι με το «φονικό» του σερβίς πάντοτε βρίσκει τρόπο να επιβιώνει και να προχωρά, κυνηγώντας και το απόλυτο ρεκόρ του Κάρλοβιτς σε άσους (4 θέλει), όμως αυτήν τη φορά θα συναντήσει έναν παίκτη που φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή. Ο Γιανίκ Σίνερ, που τον είχε κερδίσει με 6-0, 6-2 πρόσφατα για το Davis Cup, θα μπορούσε να είχε κερδίσει πολύ πιο εύκολα τον Ίμερ, αν δεν είχε υποπέσει σε 48 αβίαστα.

Οι εταιρείες τον δίνουν φαβορί της αναμέτρησης (1.57 στην Stoiximan.gr), κάτι που είναι ελαφρώς άδικο για τον Ίσνερ, όμως δεν μπορείς εύκολα να πας με τον Αμερικανό, που έχει συμπληρώσει ήδη 6 ώρες και 40 λεπτά στο κορτ. Ο Σίνερ πρέπει να φτάσει στο πικ το παιχνίδι του για να βρει ευκαιρίες στα αντίπαλα service game και στις ανόδους του Ίσνερ στο φιλέ αν θέλει να βρεθεί στη δεύτερη εβδομάδα. Δεδομένου πως το παιχνίδι είναι σχεδόν απίθανο να κριθεί σε τρία σετ και την πιθανότητα ενός τουλάχιστον tiebreak αρκετά μεγάλη, θα πάμε με τους άσους και το over 38.5 στο παιχνίδι που προσφέρεται στο 1.80 (Stoiximan.gr).

Από εκεί και πέρα σε ένα κουπόνι που είναι ακόμα με αρκετά μικρές αποδόσεις για τα φαβορί, όποιος θέλει να ποντάρει σε αποδόσεις ανώτερες του διπλασιασμού, μπορεί να παίξει τη νίκη της Μπούζκοβα, που νιώθει αρκετά άνετα στο γρασίδι, απέναντι στην Άλισον Ρίσκε. Η Αμερικανίδα μέχρι στιγμής επιβιώνει, αλλά υποπίπτει σε αρκετά λάθη και το παιχνίδι της διέπεται από αστάθεια. Οπότε αυτό το 2.25 στην Stoiximan.gr είναι μία ευκαιρία για κάποιον που θέλει να επιλέξει ένα καλό σημείο σε μονό.

Betmarket Επιλογές Τένις

Μονό Winmasters

1/7 – 15:00 – Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία: Νίκη Σάκκαρη και over 18.5 games (2.08)

Δυάδα Stoiximan.gr

1/7 – 16:30 – Σίνερ – Ίσνερ: Over 38.5 άσους (1.78)

1/7 – 16:15 – Μπουζκόβα – Ρίσκε: Νίκη Μπούζκοβα (2.25)

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα