Πού θα παίζει τη νέα σεζόν ο Φορτούνης;

Πού θα παίζει τη νέα σεζόν ο Φορτούνης;

Ο Κώστας Φορτούνης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πλέον ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, όμως την τελευταία σεζόν ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Ο 29χρονος επιτελικός χαφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, όμως τα σενάρια για αποχώρησή του δίνουν και παίρνουν. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή;

Τα δύο μεγάλα φαβορί δείχνουν να είναι η Φενέρμπαχτσε και η Μόντσα. Στη Φενέρ (που προέρχεται από μία τουλάχιστον αποτυχημένη σεζόν) υπάρχει ήδη ο Δημήτρης Πέλκας, αλλά αν απέδειξε κάτι η φετινήΤραμπζονσπόρ του Μπακασέτα και του Σιώπη, είναι πως η συνταγή για κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία ξεκινάει με την παρουσία δύο Ελλήνων χαφ. Όσο για τη Μόντσα, που τη νέα χρονιά θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, τα χρήματα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορούν να εξασφαλίσουν ένα καλό συμβόλαιο στον Φορτούνη.

Τρίτο φαβορί σύμφωνα με τα προγνωστικα και τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών είναι ο Ολυμπιακός. Για να παραμείνει ο Φορτούνης, βέβαια, θα πρέπει να συμφωνήσει σε επέκταση του συμβολαίου του, αφού σε αντίθετη περίπτωση οι Πρωταθλητές Ελλάδας λογικά θα ψάξουν αγοραστή για να μην τον χάσουν χωρίς αντάλλαγμα σε ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα συναντάμε το… αδελφό σωματείο του Ολυμπιακού, τη Νότιγχαμ Φόρεστ (επίσης ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη), αλλά και τον Άρη, την ΑΕΚ, την Μπεσίκτας και τη Γαλατάσαραϊ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα