Προγνωστικά Nations League: Δύο στοιχηματικές ευκαιρίες από το Γερμανία – Αγγλία

Προγνωστικά Nations League: Δύο στοιχηματικές ευκαιρίες από το Γερμανία – Αγγλία

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης, φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται στο Nations League, εκεί όπου η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση είναι το Γερμανία – Αγγλία που πραγματοποιείται στο «Αλιάνζ Αρίνα». 

Κοιτώντας με μία πιο σφαιρική ματιά, μέχρι στιγμής το Nations League πηγαίνει εξαιρετικά στο Betmarket.gr. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας για το Nations League, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Nations League
Η ποδοσφαιρική δράση στο Uefa Nations League αποτελεί καθημερινό φαινόμενο και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τις ομάδες να αγωνίζονται σε 3 αγώνες σε διάστημα 10 ημερών.

Είναι κι’ αυτό ένας παράγοντας που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, ειδικά όταν αυτήν η διαδικασία έχει προκύψει μετά από μία αρκετά απαιτητική σεζόν σε επίπεδο πρωταθλημάτων. Είναι λογικό επακόλουθο οι παίκτες να είναι στα… κόκκινα και να αυξάνονται τα νεύρα, το πάθος και η ένταση.

Γερμανία – Αγγλία Nations League
Καμία εκ των δύο δεν άφησε καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, με την Αγγλία μάλιστα να ηττάται στην έδρα της Ουγγαρίας. Ο Σάουθγκεϊτ πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στην αρχική του σύνθεση, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για μία τέτοια ομάδα.

Οι Γερμανοί είναι αήττητοι επί Χάνσι Φλικ (8-2-0) αλλά θέλουν να πάρουν μία νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο (όπως η Αγγλία) που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής. Η Αγγλία μετά την ντροπιαστική ήττα από την Ουγγαρία, αναμένουμε να μπει με το… μαχαίρι στα δόντια.

Θεωρώ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, με το goal/goal να προσφέρεται στο 1.80 από τη Novibet. Δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν «κολλήσει» στο 1-1. Μοιρασμένη – τελευταία- η παράδοση, με πέντε νίκες των Γερμανών έναντι τεσσάρων των Αγγλων και μιας ισοπαλίας.

Εκεί που θεωρώ πως υπάρχει αξία είναι στις κάρτες του αγώνα, με τη Novibet να προσφέρει το over3.5 κίτρινες κάρτες στο 2.05 και το over4.5 στο 3.20.

Σημειώσαμε παραπάνω την ανάγκη που έχει η καθεμιά και το πάθος που αναμένεται να παρουσιάσουν στον αγώνα, έστω και αν μιλάμε για μία αναμέτρηση του Nations League. Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα το Ιταλία- Γερμανία ολοκληρώθηκε με 8 (!) κίτρινες κάρτες και το Ουγγαρία – Αγγλία με 4. Με τέσσερις κάρτες ολοκληρώθηκε και το Ολλανδία-Γερμανία τον περασμένο Μάρτη σε φιλικό επίπεδο. Και αν ανατρέξουμε λίγο παλαιότερα, στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν στο Euro2020 σχεδόν πριν ένα χρόνο, εκεί όπου εμφανίστηκαν 5 κίτρινες κάρτες.

Όταν σ’αυτά τα δεδομένα προστεθεί και η παρουσία του Ισπανού ρέφερι, Carlos del Cerro Grande, ο οποίος κατά μέσο όρο φέτος έχει βγάλει:

  • 4,12 κίτρινες κάρτες/αγώνα σε Champions League και Europa League
  • 5,78 κίτρινες κάρτες/αγώνα στην Ισπανική La Liga
  • 7 κάρτες/αγώνα στην Ελληνική SuperLeague Interwetten

Νομίζω γίνεται κατανοητό ότι και τα 2 bets σ’ αυτές τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη Novibet έχουν αξία και το ρίσκο έχει νόημα να παρθεί!

Betmarket Επιλογές Nations League:

Μονά:
7/6 – 21:45 – Γερμανία – Αγγλία: over3.5 κίτρινες κάρτες (2.01) με 25 μονάδες στη Novibet

7/6 – 21:45 – Γερμανία – Αγγλία: over4.5 κίτρινες κάρτες (3.20) με 7.50 μονάδες στη Novibet

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα