Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Στο κουπόνι του Σαββάτου ξεχωρίζει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθούμε εξ ολοκλήρου σήμερα, με ειδικά στοιχήματα, επιλογές στα γκολ αλλά και καθαρό σημείο.

Τσάμπιονς Λιγκ – Τελικός
Συνολικά 19 Τσάμπιονς Λιγκ (6 Λίβερπουλ, 13 Ρεάλ Μαδρίτης) συγκρούονται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Η Λίβερπουλ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2018 και έχει όλα τα φόντα να το κάνει, αφού κερδίζει σε ταχύτητα την Βασίλισσα. Μια Βασίλισσα που με τον Μπενζεμά και τους Μόντριτς-Κρος να κάνουν απίστευτη σεζόν έχει φτάσει ως εδώ απόλυτα δίκαια. Το σύνολο του Κλοπ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στην φετινή διοργάνωση οπότε του δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα, με τον άσσο να προσφέρεται στο 2,05. 

Στα γκολ μπορεί να γίνει κουβέντα πιο εύκολα, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που διαθέτουν επιθετικό πλουραλισμό και με λίγες ευκαιρίες καταφέρνουν να βρουν δίχτυα. Το GG + Over 2,5 σε αποδόσεις διπλασιασμού αξίζει την προσοχή μας.

Ειδικά στοιχήματα
Σε ειδικά στοιχήματα η Λίβερπουλ είναι από τις ομάδες που βγάζει πάρα πολλά κόρνερ στις αναμετρήσεις της, σε δύο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της είχε πάνω από 6. Το ενδεχόμενο να κερδίσει τουλάχιστον έξι κόρνερ προσφέρεται στο 1,80.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γάλλος Κλεμάν Τιρπέν. Φέτος, υπέδειξε 3 φορές την άσπρη βούλα σε 6 αναμετρήσεις της ίδιας διοργάνωσης και άλλες 2 σε 3 αγώνες του Europa League. Συνολικά, τη σεζόν 2021/2022 έστειλε 15 φορές τις ομάδες στην άσπρη βούλα σε σύνολο 35 αγώνων. Στο 2.85 από την Stoiximan.gr ο καταλογισμός πέναλτι στον αγώνα.

Σκόρερ
Σε σκόρερ ο Καρίμ Μπενζεμά όπως αναφέραμε και παραπάνω διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Κινητήριος μοχλός επιθετικά για την Βασίλισσα και σχεδόν πάντα βρίσκεται στην σωστή θέση για να ‘’ματώσει’’ το αντίπαλο πλεκτό. Το ενδεχόμενο να σκοράρει οποτεδήποτε προσφέρεται στο 2,25.

Ένας από τους παίκτες της Λίβερπουλ που θα ‘’σκυλιάσει’’ να πληγώσει την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Σαλάχ, ο Αιγύπτιος φορ το 2018 είχε τραυματιστεί χάρη σε μαρκάρισμα του τότε αρχηγού της Βασίλισσας Σέρχιο Ράμος. Σε πρόσφατη δήλωση του πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό της Ρεάλ με την Σίτι είχε πει πως θα ήθελε την Βασίλισσα στον τελικό, για να πάρει ‘’εκδίκηση’’. Το ενδεχόμενο να σκοράρει οποτεδήποτε προσφέρεται στο 2,27.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: GG και Over 2,5
Απόδοση: 2,00

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Λίβερπουλ Over 5,5 κόρνερ
Απόδοση: 1,80

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: anytime Καρίμ Μπενζεμά
Απόδοση: 2,25

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Πέναλτι στον αγώνα
Απόδοση: 2,85

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα