Ντιναμό Δρέσδης - Καϊζερσλάουτερν: Ασος διπλασιασμού με κέρδος την άνοδο στη Β Γερμανίας

Ντιναμό Δρέσδης - Καϊζερσλάουτερν: Ασος διπλασιασμού με κέρδος την άνοδο στη Β Γερμανίας

Σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι της Τρίτης, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην δεύτερη αναμέτρηση της Ντιναμό Δρέσδης με την Καϊζερσλάουτερν για τα μπαράζ Γερμανίας. Ταυτόχρονα δράση υπάρχει και στα χαμηλά στρώματα της Σουηδίας, ενώ στην βραδινή ζώνη συντροφιά θα μας κρατήσει τόσο το Κόπα Λιμπερταδόρες όσο και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Γερμανία – Μπαράζ
Στα μπαράζ της Γερμανίας η Ντιναμό Δρέσδης τίθεται αντιμέτωπη με την Καϊζερσλάουτερν στην δεύτερη μεταξύ τους σύγκρουση (0-0 το πρώτο ματς). Η Ντιναμό αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της στην έδρα της, όπου με την βοήθεια του 12ου παίκτη (κόσμος της), μπορεί να βάλει δύσκολα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Εκτιμούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η γηπεδούχος ομάδα θα καταφέρει να επιβεβαιώσει τον άσσο του 2,25, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της Καϊζερσλάουτερν να μην τρομάζουν (δύο σερί ήττες).

Σουηδία – Σουπερετάν
Στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας η Γιόνσεπινγκ υποδέχεται την νεοφώτιστη Σκόβντε, με τους φιλοξενούμενους να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος φιγουράροντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν άσχημα αλλά με την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία και τον Ισπανό Όσκαρ να αναλαμβάνει βρίσκονται σε ανοδική πορεία (2 σερί παιχνίδια αήττητοι). Αυτό που ακόμη δεν έχει αλλάξει είναι η επιθετική φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζει τα παιχνίδια, αφού είναι η μοναδική ομάδα που μετρά το απόλυτο σε Over 2,5 στην κατηγορία (8/8). Στην αντίπερα όχθη η Σκόβντε αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου μακριά από το σπίτι της και έρχεται από τέσσερα σερί Over 2,5. Το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον τρία τέρματα στην αναμέτρηση προσφέρεται στο 1,80.

Κόπα Λιμπερταδόρες – Όμιλος Α
Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας να φιλοξενεί την Τατσίρα. Μπορεί οι Βραζιλιάνοι να είναι αδιάφοροι (πρώτοι ότι και να συμβεί) αλλά δεν χαρίζονται σε κανέναν, οπότε το έργο των φιλοξενούμενων δεν προμηνύεται εύκολο. Μάλιστα, η Παλμέιρας αν κερδίσει την αντίπαλό της θα γίνει η πρώτη ομάδα μετά την Μπόκα Τζούνιορς το 2015 που ολοκληρώνει τη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες με απόλυτο νικών. Αμφότερες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξει αυτό τώρα, με το Over 3,5 να παίζεται στο 2,20.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά τένις για το Ρολάν Γκαρός και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Γιόνσεπινγκ – Σκόβντε (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 20:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,80

Ντιναμό Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν (Τρίτη)
Ώρα έναρξης: 21:30
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,25

Παλμέιρας – Ντεπορτίβο Tατσίρα (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 03:30
Επιλογή: Over 3,5
Απόδοση: 2,20

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα