ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ποντάρισμα διπλασιασμού

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ποντάρισμα διπλασιασμού

Γεμάτο αναμετρήσεις το κουπόνι του Σαββάτου, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται στην τελευταία αγωνιστική. Στην Ελλάδα ξεχωρίζει ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ελλάδα – Τελικός Κυπέλλου
Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, με τους πράσινους να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να είναι διψασμένοι για έναν τίτλο μετά την σεζόν 2013-2014. Αμφότεροι διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και δεν περιμένουμε να κλειστούν. Εκτιμούμε ότι θα δούμε μία αναμέτρηση πλούσια σε φάσεις αλλά και τέρματα, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να επιβεβαιώνουν το GG του 2,00.

Ιταλία – Σέριε Α
Στην Ιταλία βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Φιορεντίνα να υποδέχεται την Γιουβέντους στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, αφού η Φιορεντίνα θέλει μόνο νίκη για να κλειδώσει και μαθηματικά το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Γιουβέντους είναι σίγουρα τέταρτη. Εκτιμούμε ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο άσσος στο 2,00 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Γαλλία – Λιγκ 1
Τελευταία αγωνιστική και στην Γαλλική Λιγκ 1 με την Μπρέστ να αντιμετωπίζει την Μπορντό, η οποία κυνηγά ένα θαύμα για να σώσει την κατηγορία και ουσιαστικά είναι με το ένα πόδι στην Λιγκ 2. Η γηπεδούχος ομάδα δεν χαρίζεται πουθενά, μοναδικές τις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα είναι από ομάδες της πεντάδας και αυτές αρκετά οριακά. Η Μπορντό ειδικά εκτός έδρας δεν τρομάζει, αφού μετρά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας δεχθεί συνολικά 18 (!) τέρματα. Θεωρούμε ότι η Μπρέστ έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και ο άσσος σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό (1,90) αξίζει την προσοχή μας.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 20:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,00

Φιορεντίνα – Γιουβέντους (Σάββατο)
Ώρα έναρξης: 21:45
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,00

Μπρέστ – Μπορντό (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1,90

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα