Προγνωστικά Super League: Πλούσιες επιλογές στην τελευταία αγωνιστική των play offs

Προγνωστικά Super League: Πλούσιες επιλογές στην τελευταία αγωνιστική των play offs

Αρκετές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Τρίτης, από την Αγγλία μέχρι και την δική μας Σούπερ Λιγκ, όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική των play offs. Μια αγωνιστική που δεν λείπουν τα ντέρμπι, αφού η ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό ενώ ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό.

Στο BetMarket.gr θα βρείτε τα πάντα για το διαδικτυακό στοίχημα. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα.

Ελλάδα – Super League
Στη Super League, ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα των πλέι οφ (6-2-0 το σερί). Μάχη ουσιαστικά για την δεύτερη θέση, με τις δύο ομάδες να έχουν τσεκάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο από την προηγούμενη αγωνιστική. Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ο Δικέφαλος του Βορρά, αγνοεί την νίκη εδώ και 11 σερί παιχνίδια. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, εκτιμούμε ότι οι πράσινοι μπορούν να περάσουν αλώβητοι από την Τούμπα, με το 2DNB να προσφέρεται στο 2,25.

Στο άλλο ντέρμπι, αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχουμε όλα τα φόντα για να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις αλλά και τέρματα. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να τερματίσει στην προνομιούχα τετράδα που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα θελήσει να πάρει μια νίκη γοήτρου απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Λόγο να παίξουν κλειστά δεν έχουν οι Ερυθρόλευκοι, ενώ με τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες δύσκολα να μην παραβιαστούν οι εστίες τους. To Over 2,5 στο 1,95 αξίζει την προσοχή μας.

Αγγλία – Premier League
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σάουθαμπτον υποδέχεται την Λίβερπουλ, με τους ρεντς να θέλουν να μειώσουν εκ νέου στον έναν βαθμό από την Σίτι, μετά την γκέλα της τελευταίας απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Σκληροτράχηλος αντίπαλος η γηπεδούχος ομάδα, θα πάει στην δύναμη το παιχνίδι και δεν περιμένουμε να ανοίξει ιδιαίτερα. Προβάδισμα στο NG του 2,20, κάτι που προκύπτει και από τις επιδόσεις των φιλοξενούμενων, αφού έχουν δεχτεί γκολ μόλις σε 2 από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Αγγλία – Championship
Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας έχουμε την επαναληπτική αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Νότιγχαμ με την Σέφιλντ (2-1 πρώτο ματς). Από τις καλύτερες εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας οι γηπεδούχοι (9/10 νίκες), ενώ οι φιλοξενούμενοι χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μακριά από το σπίτι τους. Ο άσσος στο 2,20 έχει τον πρώτο λόγο.

Betmarket επιλογές

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 20:00
Επιλογή: 2DNB
Απόδοση: 2,25

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Τρίτη)
Ώρα έναρξης: 20:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,95

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,20

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα