Wimbledon: Κόντρα μεταξύ Τσιτσιπά και Κύργιου, με ειρωνείες, παράπονα και νεύρα

Wimbledon: Κόντρα μεταξύ Τσιτσιπά και Κύργιου, με ειρωνείες, παράπονα και νεύρα

Σε ένα θρίλερ αλλά ελληνικά που περιλάμβανε ειρωνείες, παράπονα και νεύρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Νικ Κύργιο -στον τρίτο γύρο του Γουίμπλετον- και αποκλείστηκε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατακεραυνώνει τον Νικ Κύργιο για τη συμπεριφορά του στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο Νικ ενώ, μόλις, έχει δηλώσει μπροστά στο κοινό πως αγαπάει τον Στέφανο, ανακατασκευάζει τις δηλώσεις του με το που μαθαίνει πως τον αποκάλεσε τραμπούκο!

Ένταση, νεύρα και μεγάλες δόσεις ειρωνείας είχε η επεισοδιακή μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νικ Κύργιου για τον 3ο γύρο του Wimbledon, που συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου.

Θριαμβευτής ύστερα από 3 ώρες και 11 λεπτά απίστευτης μάχης αναδείχθηκε ο Ελληνοαυστραλός με 3-1 σετ 6-7, 6-3, 6-4, 7-6 που πανηγύρισε έξαλλα το εισιτήριο για τους 16 του Λονδρέζικου grand slam.

Ο Στέφανος έκανε το 1-0 με τον Κύργιο να ισοφαρίζει σε 1-1. Σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς φανερά εκνευρισμένος από την απόδοση του αλλά και τη συμπεριφορά του αντιπάλου του, πετάει το μπαλάκι με δύναμη προς τις κερκίδες πετυχαίνοντας έναν ηλικιωμένο άντρα στο κεφάλι. Τα αίματα ανάβουν με τον Νικ να ζητάει από τον διαιτητή και τον επόπτη την αποβολή του Στέφανου, κάτι που εκείνοι του αρνήθηκαν.
Αμέσως μετά την αναμέτρηση, ο Έλληνας πρωταθλητής ζήτησε συγνώμη για αυτή του την απερισκεψία.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Κύργιος κατέκτησε και τα 2 επόμενα σετ, σερβίροντας εξαιρετικά κι αποφεύγοντας τα λάθη.
Στον 4ο γύρο ο Νικ θα αντιμετωπίσει τον Μπράντον Νακασίμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα