Σάλος στο Μόναχο: Ο προπονητής της Μπάγιερν παράτησε τη σύζυγό του για μία νεαρή ρεπόρτερ της Bild

Σάλος στο Μόναχο: Ο προπονητής της Μπάγιερν παράτησε τη σύζυγό του για μία νεαρή ρεπόρτερ της Bild

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μία δημοσιογράφο της Bild, η οποία άλλαξε ρεπορτάζ μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Το «λαβ στόρι» τους έχει γίνει πρωτοσέλιδο στη Γερμανία

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, χώρισε τη σύζυγό του μετά απο 15 χρόνια, καθώς ερωτεύτηκε μία δημοσιογράφο της Bild. Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα σε πολυτελές γιοτ στα ανοιχτά της Ίμπιζα και η σχέση τους απασχολεί έκτοτε τις ταμπλόιντ.

Ο 34χρονος Γερμανός προπονητής ποδοσφαίρου, άρχισε να βγαίνει με τη Λένα Βούρτσενμπεργκερ μια 30χρονη αθλητική ρεπόρτερ της Bild, της μεγαλύτερης γερμανικής εφημερίδας, η οποία απομακρύνθηκε από το ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φαινόταν αχώριστο καθώς αντάλλασαν φιλιά και αγκαλιές σε ένα πολυτελές γιοτ στα ανοιχτά της Ίμπιζα την Τρίτη. Ο 34χρονος προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας ήταν επί 15 χρόνια μαζί με την σύντροφο του, Βερένα, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Χώρισαν και εκείνος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 30χρονης δημοσιογράφου.

Ο φωτογραφικός φακός τους «αιχμαλώτισε» μαζί στην Ίμπιζα πάνω σε γιοτ. «Σήμερα ακούσαμε για τη σύνδεση μεταξύ του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, και της δημοσιογράφου Λένα Βούρτσενμπεργκερ, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι συγκρούσεις συμφερόντων, η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τη δουλειά της ως ρεπορτέρ της Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε η ανακοίνωση της Bild. Στα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης υπάρχουν αναφορές ότι ο προπονητής ήθελε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του για να μην χαλάσει τις σχέσεις της ρεπόρτερ με τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα