Αναστάτωση προκαλεί η ΕΠΟ με την αναβολή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Αναστάτωση προκαλεί η ΕΠΟ με την αναβολή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Aίσθηση προκαλεί η απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει τη ρεβάνς κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, την ώρα που οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Παναιτωλικός και Λαμία – Αρης θα διεξαχθούν κανονικά, δημιουργώντας για ακόμα μία φορά αναστάτωση στο καλεντάρι των αγώνων.
Ο προγραμματισμένος για σήμερα προημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Παναθηναϊκό έχει αναβληθεί.

Η ΕΠΟ ανέβαλλε με αμφιλεγόμενη απόφαση της, τουλάχιστον περίεργους χειρισμούς και επιλεκτικό τρόπο διαχείρισης της κατάστασης, την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ακολουθώντας τακτική δύο μέτρων και δύο σταθμών, με προφανή βιασύνη, δύο 24ωρα πριν, αφήνει να πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικοί Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Άρης, προεξοφλώντας ότι Παναιτωλικός και Άρης θα μπορούν να μετακινηθούν.

Η στάση της Ομοσπονδίας, εύλογα προκαλεί ζωηρές αντιδράσεις.

Νίκη του Αστέρα στη χιονισμένη Τρίπολη
Η Τρίπολη ντύθηκε στα λευκά από την πυκνή χιονόπτωση, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Αστέρα και τον Απόλλωνα να παίξουν και να ολοκληρώσουν την 19η αγωνιστική.

Ο Κρεσπί άγγιξε το γκολ στο 46’, όταν η κοντινή κεφαλιά του βρήκε το κάθετο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σίτο στο 54’.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, Νταβίνο Βέρχουλστ συγκρούστηκε με τον Σίτο σε μία εναέρια διεκδίκηση και μετά την πτώση του, έμεινε ακίνητος στο έδαφος. Ευτυχώς, ο Βέλγος ανέκτησε τις αισθήσεις του και αποχώρησε με φορείο.

Στο 88’ ο Καρμόνα απελευθερώθηκε από δεξιά με όμορφη ντρίπλα, πάσαρε στον Βαλιέντε στο ύψος του πέναλτι και αυτός με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Εγκλωβίστηκαν στα Σπάτα
Στην ΑΕΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης, ο Βασίλης Δημητριάδης και άλλα οχτώ άτομα αποκλείστηκαν χτες και διανυκτέρευσαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Η κατάσταση ήταν δύσκολη γιατί είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, όμως από νωρίς το πρωί αποχώρησαν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Μερικοί παίκτες εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, αφού δεν είχαν φύγει εγκαίρως πριν την εκδήλωση της κακοκαιρίας και πέρασαν τη νύχτα σε παρακείμενο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα