Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές βασισμένες στη φόρμα και την παράδοση

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές βασισμένες στη φόρμα και την παράδοση

Λίγες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα μεσοβδόμαδα λόγω της διακοπής Εθνικών. Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ εμβόλιμη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη στο Βέλγιο. 

Οσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, η κακοκαιρία που πλήττει την χώρα μας οδήγησε σε αναβολές των αναμετρήσεων σε Καρδίτσα (Αναγέννηση-Παναθηναϊκός) και Ο.Α.Κ.Α (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ) για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Βέλγιο
Εμβόλιμη αγωνιστική στο Βέλγιο όπου η φορμαρισμένη Κόρτραϊκ (3-2-0) πηγαίνει στην έδρα της Σαρλερούα, η οποία στο σπίτι της κάνει νερά φέτος (2-0-2). Από ισοπαλίες έρχονται και οι δύο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με την φιλοξενούμενη βάση εμφανίσεων να αδικείται ενώ έχει καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο έχοντας ηττηθεί μόλις 2 φορές στα τελευταία πέντε μεταξύ τους. Το Χ2 σε απόδοση 1,83 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Πιθανός άσος σε τιμές διπλασιασμού το Αντβέρπ-Σεντ Τρούιτεντ. Η Αντβέρπ ξεκίνησε με 2/2 το νέο έτος και θέλει να συνεχίσει δυναμικά ώστε να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. 
Αρκετά δυνατή στην έδρα της, μετρώντας σερί 7-2-1 στα 9 τελευταία. Η μοναδική ήττα της Αντβέρπ ήρθε από την Σταντάρ Λιέγης σε ένα παιχνίδι όπου προηγούνταν με 2-1 ως το 87’ παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα από το ημίχρονο.

Η Σεντ Τρούιτεντ έρχεται από 4 σερί εκτός έδρας ήττες, στις οποίες σκόραρε μόλις μία φορά, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση αν αναλογιστούμε ότι έχει σκοράρει μόλις 8 φορές σε συνολικά 11 αγώνες μακριά από την έδρα της (χειρότερη εκτός έδρας επίθεση).

Αγγλία
Στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην Λιγκ 1, η Φλίτγουντ υποδέχεται την Πλίμουθ, με την φιλοξενούμενη να δείχνει σημάδια ντεφορμαρίσματος ερχόμενη από δύο σερί ήττες με κακές εμφανίσεις και έχοντας δεχθεί συνολικά 6 τέρματα! Η γηπεδούχος το παλεύει για να απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού και στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της κέρδισε με 1-0 την τρίτη της βαθμολογίας Ρόδεραμ. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2,50 στην Fonbet.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Betmarket Επιλογές

Αντβέρπ – Σεντ Τρούιτεντ (Τρίτη)
Ώρα έναρξης: 19:45
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1,90

Φλίτγουντ - Πλίμουθ (Τρίτη)
Ώρα έναρξης: 21:45
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,50

Σαρλερουά - Κόρτραϊκ (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Χ2
Απόδοση: 1,83

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα