Super League – Ξεχωρίζει το αποψινό ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Super League – Ξεχωρίζει το αποψινό ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο αποψινό ντέρμπι της Λεωφόρου, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
«Φωτιά» που δεν σβήνει άναψε ο διαιτητής Φωτιάς από το σύνδεσμο Πέλλας, αφού με ένα σφύριγμά του έκρινε τον νικητή στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ στην Τούμπα. Γιατί ενώ οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Τσιλιανίδη στο 50’, ο ρέφερι αναίρεσε το γκολ και υπέδειξε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πέναλτι της σεζόν.

Στη φάση πριν το 0 – 1, Ο Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Βούρου και στην τροχιά που πήρε, ακούμπησε το χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ. Ο Φωτιάς αφού τσέκαρε το VAR, έδωσε το πέναλτι στον ΠΑΟΚ και ο Κούρτιτς που βρέθηκε για άλλη μία φορά φέτος στην άσπρη βούλα, άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του στο 76’ με σουτ του Κούρτιτς μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ και ο Σβιντέρσκι διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 στο 82’.

Στη Ριζούπολη, Απόλλωνας και Άρης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0 – 0. Στο 75’ ο Μπερτόγλιο απέτυχε να πλασάρει σωστά όντα αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι. Ο Σίγκνιεβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, βγήκε τετ-α-τετ αλλά έκανε πάρα πολύ κακό τελείωμα.

Ένα γκολ του Σονί στο 40ο λεπτά ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης με 1 – 0 επί του Βόλου.

Η απόκρουση του αγώνα ανήκει στον Παπαδόπουλο, ο οποίος με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, αποσόβησε την προσπάθεια του Φαν Βέερτ να σκοράρει από τη σέντρα.

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Λαμία, η οποία επικράτησε 2 – 1 του Ιωνικού.

H 18η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα με τρία παιχνίδια. Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΑΕΚ – Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος και το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς να κρατάει κρυφά τα πλάνα του. Ο Ματιέ Βαλμπουενά διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Κώστας Μανωλάς.

Στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να διατηρήσει το σύστημα 4 – 3 – 3 και θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Χουανκάρ, Μαουρίσιο και Καρλίτος.

Ελλάδα

Στην Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο στο Ελληνικό Κλάσικο, με τους πράσινους να έχουν παραπάνω παιχνίδια στα πόδια τους το νέο έτος αφού ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Οι πράσινοι μπορεί να ηττήθηκαν από τον Βόλο αλλά στο σπίτι τους είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος (4 σερί νίκες μετράνε) ενώ τα ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους είναι πάντα ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και δύσκολα δεν θα καταφέρουν αν βρουν δίχτυα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη έχοντας δεχτεί γκολ στις 3 από τις 5 τελευταίες εξόδους τους στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα