SuperLeague, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι των αιωνίων

SuperLeague, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι των αιωνίων

Επιστροφή αρκετών πρωταθλημάτων στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου, ενώ στην δικιά μας Σούπερ Λιγκ Interwetten ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας,  πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ελλάδα

Στην Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο στο Ελληνικό Κλάσικο, με τους πράσινους να έχουν παραπάνω παιχνίδια στα πόδια τους το νέο έτος αφού ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Οι πράσινοι μπορεί να ηττήθηκαν από τον Βόλο αλλά στο σπίτι τους είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος (4 σερί νίκες μετράνε) ενώ τα ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους είναι πάντα ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και δύσκολα δεν θα καταφέρουν αν βρουν δίχτυα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη έχοντας δεχτεί γκολ στις 3 από τις 5 τελευταίες εξόδους τους στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Ιταλία

Στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας η Ρόμα βρίσκεται σε κακή κατάσταση μετά την επανέναρξη, δύο σερί ήττες δεχόμενη συνολικά 7 τέρματα από Μίλαν και Γιουβέντους. Η Κάλιαρι δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, είναι σε ανοδική πορεία έρχεται από δύο σερί νίκες και μπορεί να βάλει δύσκολα στο σύνολο του Μουρίνιο. Πρώτη μας σκέψη το Χ2 σε απόδοση 3,00, ενώ δεύτερη το GG αφού η φιλοξενούμενη δέχεται σταθερά τέρματα αλλά σχεδόν πάντα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει.

Γαλλία

Στην Γαλλία η Ρεν υποδέχεται την Μπορντό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περάσει από πολλά κύματα καθώς η πανδημία χτύπησε για καλά το στρατόπεδο τους, αλλά τώρα έχει αρκετές επιστροφές. Αυτό που δεν αλλάζει η Μπορντό οποιαδήποτε εντεκάδα και να βάλει είναι την φιλοσοφία της που είναι επιθετική με αποτέλεσμα τα παιχνίδια της συχνά πυκνά να γίνονται ροντέο. Η Ρεν διαθέτει αρκετή ποιότητα αλλά έχει εμφανέστατα θέματα στο αμυντικό τρανζίσιον, κάτι που προδίδει και το γεγονός ότι σε 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια στο σπίτι της δεν κράτησε το μηδέν. Η Μπορντό σκοράρει στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες εξόδους της και το GG σε απόδοση 1,72 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Ρεν-Μπορντό (Κυριακή)

Ώρα έναρξης: 14:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,72

Ρόμα-Κάλιαρι (Κυριακή)

Ώρα Έναρξης: 19:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,90

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Κυριακή)

Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,00

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα