Με Μπαράλες για την πρώτη του νίκη ο Αστέρας

Με Μπαράλες για την πρώτη του νίκη ο Αστέρας

Επανέναρξη των πρωταθλημάτων με κουπόνι γεμάτο αναμετρήσεις, θέλει προσοχή καθώς ακολουθούν και παιχνίδια για το Ευρωπαϊκό στερέωμα μεσοβδόμαδα. Διάβασε αναλύσεις και προτάσεις για όλα τα ματς του τριημέρου στο BetMarket.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Σούπερ Λιγκ

Ο Απόλλων υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην επανέναρξη, δύο ομάδες που ακόμα δεν έχουν γευτεί το νέκταρ της νίκης, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν τόσο το ρόστερ όσο και την ομάδα για να βρίσκονται παραπάνω στην βαθμολογία. Περιμένουμε μία αναμέτρηση με τον Αστέρα να έχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ίσως ήρθε η ώρα ο Μπαράλες να ανοίξει λογαριασμό για την ομάδα της Τρίπολης, με το anytime του να προσφέρεται στο 3,00.

Λιγκ 1

Η Νις με τον Γκαλτιέ στον πάγκο της φέτος παίζει εξαιρετικά ειδικά εκτός έδρας όπου μετράει 3 νίκες στις τελευταίες 4 εξορμήσεις της, πετυχαίνοντας μίνιμουμ δυο γκολ ανά παιχνίδι. Η Τρουά είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή ενώ εντός έδρας δεν έχει γευτεί ακόμα το νέκταρ της νίκης(0-2-2 το σερί της). Δύσκολα θα αντέξει στο πρέσινγκ της φιλοξενούμενης ομάδας με το διπλό να βρίσκεται στο 1,90, ενώ με συνοδεία 1,5 ανεβαίνει η απόδοση στο 2,30.

Λα Λίγκα

Η Βιγιαρεάλ παραμένει αήττητη 7 παιχνίδια με αρκετές ισοπαλίες βέβαια(5 για την ακρίβεια) και έχει ξανά στην διάθεση της τον σταρ επιθετικό Μορένο. Η Οσασούνα αν έπαιζε όλα τα παιχνίδια της εκτός έδρας θα μπορούσε να κάνει και πρωταθλητισμό, αφού έχει 3 σερί νίκες μακριά από το σπίτι της και μόλις μία ήττα, αυτή από την Ατλέτικο. Τα κίτρινα υποβρύχια μεσοβδόμαδα έχουν κρίσιμο παιχνίδι στην Ελβετία απέναντι στην Γιούνγκ Μπόις, πατώντας πάνω σε αυτό αλλά και στις εξαιρετικές εκτός έδρας επιδόσεις της Οσασούνα, επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 2,10.

Την Δεύτερα το βράδυ η Αλαβές υποδέχεται την Μπέτις, με τους Βάσκους να είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας με μόλις μία νίκη και έξι ήττες. Η Μπέτις διαθέτει αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά, με τους Φεκίρ-Ζοσέ να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Επιλογή μας το διπλό των Ανδαλουσιανών σε απόδοση 2,30.

Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 18:15
Επιλογή: anytime Μπαράλες
Απόδοση: 3,00

Τρουά-Νις (Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 14:00
Επιλογή: 2
Απόδοση: 1,90

Αλαβές-Μπέτις (Δευτέρα)
Ώρα Έναρξης: 20:00
Επιλογή: 2
Απόδοση: 2,30

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα