Ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκού στην 3η αγωνιστική της Super League

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκού στην 3η αγωνιστική της Super League

Η αυλαία της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής ανοίγει παράλληλα σε τρία γήπεδα την Τετάρτη (22/9) στις 18:15.

Στο Αγρίνιο, ο προερχόμενος από το «διπλό» στο Περιστέρι, Παναιτωλικός, περιμένει τον ΠΑΟΚ που, επίσης, έρχεται από εκτός έδρας νίκη – στην Τρίπολη, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα.

Aπό το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, το ματς που συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον είναι αυτό του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στην αποστολή των κίτρινων, ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε και τον μέχρι πρότινος τραυματία, Ματέο Γκαρσία.

Δεδομένες θεωρούνται οι αλλαγές και στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, με τους  Αλεξανδρόπουλο, Πούγγουρα και Χατζηγιοβάννη να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Συνοπτικά, για την πρώτη ημέρα της εμβόλιμης, τρίτης αγωνιστικής, αύριο ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός τον Απόλλωνα και ο Παναιτωλικός τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα του ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ χωρίς τον τιμωρημένο Λιβάι Γκαρσία υποδέχεται τη Λαμία. Ο παίκτης της Ένωσης μετά την κόκκινη που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και έτσι θα προλάβει το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (18:15, Cosmote Sport 3)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (18:15, Novasports 2)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (18:15, Cosmote Sport 2)
ΑΕΚ-Λαμία (20:30, Cosmote Sport 1)
Άρης-Παναθηναϊκός (20:30, Novasports Prime)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα