Εuro2020: Ιταλία - Ισπανία για 4 η συνεχόμενη φορά

Εuro2020: Ιταλία - Ισπανία για 4 η συνεχόμενη φορά

Άλλα τρία παιχνίδια για να μάθουμε τον επόμενο πρωταθλητή Ευρώπης. Ένα απόψε το βράδυ, ο δεύτερος ημιτελικός αύριο Τετάρτη και ο μεγάλος τελικός την προσεχή Κυριακή. Με κοινή ώρα έναρξης στις 22:00. 

Όλα τα παιχνίδια στο Γουέμπλεϊ του Λονδινου, δηλαδή με τους Άγγλους να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και αυτός να είναι ένας βασικός λόγος που θεωρούνται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. 

Στη 2η και 3η θέση Ιταλία και Ισπανία, δηλαδή οι δύο που θα αναμετρηθούν απόψε στον πρώτο ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης. Ένα ζευγάρι που συνθέτουν δύο βαριές φανέλες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ικανές να υποσχεθούν ωραίο θέαμα και έντονες συγκινήσεις. 

Μόνο άγνωστες δεν είναι μεταξύ τους, καθώς θα συγκρουστούν σε νοκ άουτ αγώνα σε τέταρτο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. To 2008 η Ιταλία ήταν το πρώτο εμπόδιο των Ισπανών στον δρόμο για τον τίτλο, καταφέρνοντας να την αποκλείσουν στα πέναλτι. Το 2012 ο τίτλος πήγε πάλι στην Ισπανία, με την Ιταλία εκείνη τη φορά να αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο, χάνοντας εύκολα με 4-0 στον τελικό. Το 2016 ήταν σειρά της Ιταλικής απάντησης, κερδίζοντας με 2-0 για τη φάση των «16». 

Τι λείπει από τις συναντήσεις τους; Ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση καθώς και ένα g/g. Αυτά δεν είδαμε στα τρία προηγούμενα και ίσως ήρθε η ώρα να τα δούμε απόψε, στην τέταρτη συνεχόμενη συνάντησή τους. 

Το g/g προκύπτει και από τη στατιστική. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες του τουρνουά σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες που σχετίζονται με την επίθεση. Ενδεικτικά οι Ιταλοί έχουν τις περισσότερες τελικές στο τουρνουά και η Ισπανία είναι η ομάδα με τις περισσότερες προσπάθειες στην αντίπαλη εστία.

Στοιχεία που βοηθούν να επιβεβαιωθεί και σήμερα το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο. Σε ένα στοίχημα που πληρώνει 1.90 και θα αποτελέσει τη βασική επιλογή της ημέρας. Από εκεί και πέρα, αναφέραμε σε μορφή fun bet το ενδεχόμενο να κριθεί η αναμέτρηση στην παράταση, κάτι που πληρώνει σαφώς περισσότερο. 

Ιταλία - Ισπανία
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: g/g
Απόδοση: 1.90

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει στο τέλος του και BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις αναλύσεις των αγώνων με πλούσια στατιστικά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες και πολλά ενδιαφέροντα αφιερώματα σε όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση. 

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα