Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε για Σεμέδο ο προπονητής της Μπενφίκα

Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε για Σεμέδο ο προπονητής της Μπενφίκα

Ο Ζόρζε Ζέσους επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο – Τι αναφέρουν τα Μέσα στην Πορτογαλία για πρόταση στον Ολυμπιακό.

Η διαφαινόμενη πώληση του Ρούμπεν Ντίας αναγκάζει την Μπενφίκα να κινηθεί για την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών, με τον προπονητή των Πορτογάλων, Ζόρζε Ζέσους να κάνει ειδική αναφορά στον Σεμέδο του Ολυμπιακού, μετά το νικηφόρο αγώνα (2-0) κόντρα στη Μορεϊρένσε για τη 2η αγωνιστική της Primeira Liga.

«Ο Ντίας έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με εμάς. Πλέον θέλουμε να αποκτήσουμε δύο στόπερ. Ο Οταμέντι έχει δείξει την αξία του στην Πόρτο και μέχρι πρότινος ήταν βασικός στη Σίτι, είναι ένας παίκτης που μου αρέσει. Αλλά ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να καταλάβει ότι έχω εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι. Αν είναι ο Οταμέντι ο παίκτης που θα αποκτήσουμε, θα πρέπει να προσαρμοστεί. Ο Σεμέδο έχει συνεργαστεί ήδη έναν χρόνο μαζί μου και ξέρει τι θέλω», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

Την ίδια στιγμή, τα Μέσα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η Μπενφίκα θα επιστρέψει με νέα πρόταση προς τον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο, αφού στα ταμεία της θα μπουν 60 με 65 εκατ. ευρώ από την πώληση του Ντίας στη Μάντσεστερ Σίτι.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα