Champions League: Με την Ομόνοια ο Ολυμπιακός για μια θέση στους ομίλους

Champions League: Με την Ομόνοια ο Ολυμπιακός για μια θέση στους ομίλους

Ο Ολυμπιακός περίμενε από το ζευγάρι της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα για να μάθει τον αντίπαλο του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι η κυπριακή ομάδα.

Η ελληνική ομάδα μπήκε στην κληρωτίδα για το Champions League ως ισχυρή και έτσι γλίτωσε τον τρίτο προκριματικό γύρο και θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του πορεία, την άλλη εβδομάδα, από τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας, Ολυμπιακός βρίσκεται μόλις δύο παιχνίδια μακριά από τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League και θα βρει στον δρόμο του την Ομόνοια, η οποία απέκλεισε στην Κύπρο στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια).

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο επαναληπτικός στη Λευκωσία. Ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και ο επαναληπτικός στις 29 του ίδιου μήνα, την ίδια ώρα.

Για τον ίδιο γύρο, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ, αλλά διαφορετικές ώρες.

Πάντως, ακόμα και αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τα πλέι οφ, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και θα παίζει σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβρη.

 

sputniknews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα