Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Σε εξέλιξη η αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακού

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.

Στο 9' ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1, με σκόρερ τον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έκανε πολύ καλό σουτ δεξιά μέσα από την περιοχή μετά την εξαιρετική πάσα του Μπα.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019-2020 πέρασε από… σαράντα κύματα για να φτάσει τελικά να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Ναι μεν έπαιξε ρόλο και ο κορωνοϊός, με την πανδημία να πηγαίνει πίσω όλη τη σεζόν, πλην όμως και οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου βοήθησαν έτσι ώστε το ΑΕΚ – Ολυμπιακός να γίνει τελικά αφού ήδη είχε ξεκινήσει η σεζόν 2020-2021 με τα πρώτα ματς της Super League να έχουν διεξαχθεί από την Παρασκευή!

Σε κάθε περίπτωση, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει τελικά το βράδυ του Σαββάτου (12/09) με «κιτρινόμαυρους» και «ερυθρόλευκους» να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν με τα ρόστερ της σεζόν 2019-2020, κάτι που κάνει δύσκολο το έργο των Μάσιμο Καρέρα και Πέδρο Μαρτίνς αντίστοιχα.

Ο Ολλανδός ελίτ διαιτητής της FIFA Μπιέρν Κάιπερς θα είναι τελικά ο άρχοντας του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, παίρνοντας τη θέση του Γερμανού Φέλιξ Μπριχ που είχε αρχικά οριστεί να διευθύνει τον τελικό όταν αυτός ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου. Ο 47χρονος Κάιπερς είναι ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη και είχε διαιτητεύσει στον αγώνα ρεβανς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, τον περασμένο Ιούνιο.

Βοηθοί του Ολλανδού θα είναι οι συμπατριώτες του, Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Γιαν Ζόσεφ Ζέινστρα, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ολλανδός, Ρομπ Ντίπερινκ. Ο διαιτητής VAR θα είναι και αυτός από την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα ο Πάουλους φαν Μπέκελ, ενώ AVAR ορίστηκε η Χρυσούλα Κουρομπύλια. Παρατηρητής του τελικού του Κυπέλλου ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Cosmote Sport 1 HD.

https://www.cnn.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα