Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε και άφησε προτελευταία την Ξάνθη

Την τελευταία αγωνιστική θα μάθει η Ξάνθη αν πάει σε μπαράζ παραμονής ή αν υποβιβάζεται, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο αλλά ήθελαν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και γι' αυτό μπήκαν φουριόζοι στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Κρέσπι από κοντά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν αλλά ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αστέρα να κρατάει εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος, πάντως, οι Ακρίτες παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και ισοφάρισαν στο 56' με την κεφαλιά του Λισγάρα, ενώ στο 66' ο Γκαργκαλατζίδης πίστευε ότι έκανε το 2-1, αλλά το γκολ τελικά ακυρώθηκε μέσω VAR. Έτσι, το σκορ έμεινε στο 1-1, μέχρι που ήρθε το 84ο λεπτό και η ανατροπή του Αλί Μπαμπά από τον Μπαξεβανίδη, για να γίνει το 1-2 από την εκτέλεση πέναλτι του Λουίς Φερνάντεθ.

Αποτέλεσμα που αφήνει την Ξάνθη στην προτελευταία θέση, στο +1 από τον ουραγό Πανιώνιο και στο -3 από τον Παναιτωλικό.

Τα υπόλοιπα ματς

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα άλλα δύο παιχνίδια των πλέι άουτ που δεν είχαν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Ατρόμητος νίκησε με 3-2 τον Βόλο εκτός έδρας έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μανούσο που έκανε χατ-τρικ, ενώ το Λαμία-ΑΕΛ έληξε 0-0, με τις δύο ομάδες να είναι τραγικές από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα