Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας;

Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας;

Το πέναλτι που πήρε (και έχασε) ο Ολυμπιακός στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι του ΟΑΚΑ, έφερε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο διαιτητής Κομίνης έδωσε μέσω VAR πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων, σε μια φάση που φάνηκε ότι δεν υπήρχε παράβαση εις βάρος του Βαλμπουενά. Ο Γάλλος, τελικά, ανέλαβε την εκτέλεση και αστόχησε, αλλά αυτό δεν απέτρεψε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, στην οποία αναφέρει τα εξής.

«Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά.
powered by Rubicon Project

Η διαιτησία του αποψινού αγώνα προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ σε πέσιμο του Βαλμπουενά στον Ανουάρ και μέσω VAR το μετατρέπει σε πέναλτι! Νωρίτερα ο διαιτητής δεν βλέπει (;) το πάτημα του Μπα στον αστράγαλο του Ανουάρ, φάση που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα και επομένως αποβολή του αμυνομένου (είχε ήδη μία κάρτα)».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα