Αρνητικά όλα τα νέα τεστ κορονοϊού στην αποστολή της Ξάνθης

Αρνητικά όλα τα νέα τεστ κορονοϊού στην αποστολή της Ξάνθης

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της ομάδας της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έπειτα από το πρώτο κρούσμα κορονοϊού που εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μετά τη διαπίστωση θετικού κρούσματος COVID-19 σε ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Ξάνθη, η Super League είχε ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα Λαμία-Ξάνθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας των Play Out της Super League, και τον ορισμό του τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19:30, για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα, απομονώθηκαν σε καραντίνα για 48 ώρες όλα τα μέλη της αποστολής όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Μετά τις νέες εξετάσεις θα ακολουθήσει και νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, που θα γίνει την Κυριακή (5/7).

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, στην περίπτωση που τα αποτελέσματα των δύο ελέγχων είναι αρνητικά για το σύνολο των ποδοσφαιριστών, ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα