Η ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του Αραούχο

Η ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του Αραούχο

Ανοιχτό είναι ακόμη για την ΑΕΚ το θέμα του Κάρλος Αραούχο, καθώς δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για την παραμονή του παίκτη.

 

Αναποφάσιστοι δείχνουν να είναι στην ΑΕΚ με το θέμα του Σέρχιο Αραούχο. Η Ένωση έχει συμφωνήσει με την Λας Πάλμας σε οψιόν αγοράς ύψους 2,7 εκατ. ευρώ, αλλά με τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω κορονοϊού, η υπόθεση περιπλέκεται.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”, δεν είναι καθόλου απίθανη μια επαναδιαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών με στόχο να “πέσει” κάπως το προσυμφωνημένο ποσό.

 

Στην υπάρχει αισιοδοξία πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό αφού και η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά γνωρίζει πως με τα νέα δεδομένα είναι δύσκολο να βρει κάποιον να δίνει τα χρήματα που ζητάει για τον 28χρονο επιθετικό, τον οποίο η ίδια αδυνατεί να κρατήσει με τον υπάρχον συμβόλαιο που έχει.

 

Σύμφωνα πάντως με το ίδιο δημοσίευμα στην εξίσωση μπαίνουν και τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα αναφορικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021, και λέγεται πως αν η ΑΕΚ δεν μπορέσει να τον ανανεώσει, θα επιδιώξει να τον πουλήσει.

 

Αν ο Αραούχο πείσει τον Ιταλό τεχνικό στα play offs, αν και όποτε αυτά γίνουν, σε συνδυασμό με την εξέλιξη της υπόθεσης του Πορτογάλου, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες παραμονής του, αλλά σε κάθε περίπτωση οι παράμετροι για να γίνει κάτι τέτοιο έχουν αυξηθεί.

www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα